Five Nights at Freddy's 12+

Je hebt de nachtwacht

Clickteam, LLC

    • € 2,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

OPMERKING: Geremasterde versie van de pc-versie. Een apparaat met minstens 2 GB RAM-geheugen is vereist om dit spel goed te laten werken.

Welkom bij je nieuwe zomerjob bij Freddy Fazbear's Pizza, waar kinderen zowel als ouders naartoe gaan voor amusement en eten zover het oog reikt! De hoofdattractie is Freddy Fazbear natuurlijk, samen met zijn twee vrienden. Zij zijn animatronische robots, geprogrammeerd om de menigte te plezieren! Het gedrag van de robots is 's nachts echter enigszins onvoorspelbaar geworden en het was veel goedkoper om jou als bewaker in te huren dan om een reparateur te vinden.

Vanuit je kleine kantoor moet je de veiligheidscamera's nauwgezet in het oog houden. Je hebt een zeer beperkte hoeveelheid elektriciteit die je elke nacht mag verbruiken (bedrijfsbesparingen, weet je wel). Dit betekent dat wanneer je tijdens een nacht zonder stroom valt, de veiligheidsdeuren niet meer opengaan en de lichten niet meer aangaan! Als er iets fout gaat - bv. als Freddybear of zijn vrienden zich niet op hun juiste plek bevinden, dan moet je hen vinden op de monitors en jezelf beschermen indien nodig!

Kan je vijf nachten overleven bij Freddy?

OPMERKING: Interface en audio in het Engels. Ondertitels in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans, Portugees (Brazilië), Russisch, Japans, Chinees (vereenvoudigd), Koreaans.

#MadeWithFusion

Nieuw

Versie 2.0.5

- Minor fixes and improvements

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
180 beoordelingen

180 beoordelingen

PixelatedCats ,

Tips! (Vooral nacht 3)

De eerste 2 nachten zijn alleen Bonnie en Chica actief. Je hoeft je security camera niet extreem vaak te openen. Bonnie kan teleporteren en veel sneller in jou ruimte komen. Chica daarentegen moet kamer naar kamer lopen. Bonnie verschijnt altijd links en Chica rechts. Als je wilt overleven, zijn vooral de lichten cruciaal. Als je een robot tegen komt, doe je de deur gelijk dicht. Als je het licht dan aandoet, zie je een schaduw. Wacht tot die schaduw weg is en doe de deur weer open. Er is 1 kamer waar je geen beeld ziet. Toch kan je weten of een robot daar zit. Als Chica daar zit hoor je het geluid van potten en pannen.

Wat verandert in de derde nacht:
Foxy en Freddy zijn pas actief in nacht 3. Je moet om de paar seconden naar de pirate cove kijken, gebeurt dit te langzaam, dan ben je er geweest. Terwijl je dat doet moet je ook op de lichten drukken. Het gaat dus zo, druk links en rechts en ga naar de camera. Hou je camera altijd open op de pirate cove. Want foxy raast met 1000 km per uur naar je toe. Dus als je hem door de gang ziet rennen weet je dat je verloren hebt. Oh en trouwens, foxy komt net zoals Bonnie altijd links, en Chica en Freddy rechts. Je hoeft niet op Freddy te letten, want hij lacht als hij beweegt. Dus aan het aantal keer dat hij lacht kan je peilen waar hij is. Als je Golden Freddy ziet, dit is zeldzaam! Maar ja, het enige nadeel hieraan is hij kan door de deuren heen teleporteren.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

ilse kok ,

Eng maar leuk

Tantoe eng man bro
Gekke schrikmomenten en nacht 4 word al moeilijk
Je moet wel goed zijn om verder te komen dan dat. Ik kom niet verder maar ja het komt vanzelf wel.

Doei

Rabbit lover 😘😘😘 ,

Leuk maar

Heel leuk maar iets anders dan de computer versie want

Batterij sneller leeg dan in de pc versie

Foxy komt niet( heel laat pas)

Die dingen gaan eerder lopen dan bij de pc

Daarom 4 sterren
Alsnog het geld waard

App-privacy

De ontwikkelaar, Clickteam, LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Five Nights at Freddy's 2
Games
Five Nights at Freddy's 4
Games
Five Nights at Freddy's 3
Games
Five Nights at Freddy's: SL
Games
Ultimate Custom Night
Games
FNaF 6: Pizzeria Simulator
Games

Suggesties voor jou

Poppy Playtime Chapter 2
Games
Escape from security-chapter 2
Games
Animatronics Security Breach
Games
at night Mods & skins for MCPE
Games
Playtime World: Monster Ground
Games
South Park: Phone Destroyer™
Games