Ecosia 17+

Ecosia GmbH

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met één download kun je klimaatverandering aanpakken en je privacy beschermen. Download de Ecosia-app vandaag nog om bomen te planten terwijl je op internet zoekt — het is helemaal gratis!

Advertentieblokkering en snel browsen — De Ecosia-app is gebaseerd op Mozilla Firefox en laat je intuïtief, snel en veilig browsen bij alles wat je nodig hebt, inclusief tabbladen, incognitomodus, bladwijzers, downloads en een donkere modus. We tonen ook een groen blaadje naast je zoekresultaten die pro-milieu zijn, waardoor je groenere keuzes kunt maken terwijl je zoekt.

Plant bomen met je zoekopdrachten, wees elke dag actief voor het klimaat — De Ecosia-community pakt klimaatverandering aan, beschermt de natuurlijke fauna en werkt samen met andere lokale gemeenschappen over de hele wereld, om de juiste bomen op de juiste plek te planten.

Bescherm je privacy - Wij maken geen profiel van je aan en volgen niet waar je bent. Wij verkopen je gegevens niet aan adverteerders en je zoekopdrachten zijn altijd SSL-gecodeerd. Wat wij willen, is bomen planten, niet je gegevens verzamelen.

CO2-negatieve browser browser — De bomen die we planten absorberen natuurlijk CO2, maar hiernaast hebben we ook onze eigen zonne-energiecentrales. Deze produceren niet alleen duurzame energie om al je zoekopdrachten te compenseren, maar zelfs twee keer zoveel! Dit leidt tot meer hernieuwbare energiebronnen (en minder fossiele brandstoffen) in het elektriciteitsnet.

Gebruik Ecosia vandaag en doe elke dag iets goed voor het klimaat.

Nieuw

Versie 9.4.0

We hebben een aantal bugs verholpen en een aantal stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd:

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
947 beoordelingen

947 beoordelingen

nathanwathsyourube ,

Plant trees

Plant trees

voertaal ,

Groen

Het initiatief van Ecosia is lovenswaardig, om bomen te planten

CellaMJ ,

Grote waardering voor Ecosia!

Helemaal top! Werkt snel en prettig! En de winst gaat naar bomen planten!!

App-privacy

De ontwikkelaar, Ecosia GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Suggesties voor jou

OceanHero Browser
Diensten
Qwant Private Search
Diensten
Avast Secure Browser
Diensten
Secret Browser
Diensten
Ghostery Private Browser
Diensten
RedApp-webbrowser
Diensten