EarWizard 4+

Wizdom Music LLC

    • 4,0 • 1 beoordeling
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Wizdom Music kondigt EarWizard aan, gemaakt door Jordan Rudess en Felipe Peña. EarWizard traint je gehoor terwijl je geheugen verbeterd word. Herhaal een serie akkoorden, welke langer wordt met iedere gespeelde ronde. Met het verbeteren van je vaardigheden, verdwijnen de visualisaties en zul je moeten vertrouwen op je OREN! Begin in de EENVOUDIGE modus met slechts enkele akkoorden op het scherm en met oefening zul je uiteindelijk het moeilijkste niveau bereiken, alwaar je zeven akkoorden op het scherm hebt en waarbij je tegen de klok speelt! Of je nu een beginner bent of een getrainde muzikant, EarWizard zal je zeker vermaken en uitdagen. Eigenschappen: Drie niveaus - Eenvoudig, Normaal en Moeilijk Begin met drie akkoorden in een toonsoort en ga omhoog tot zeven! Met grappige video's waarin Jordan ieder akkoord speelt Vijf verschillende diatonische manieren - gepresenteerd in 3 toonsoorten Oneindige modus om door te blijven spelen in een willekeurig niveau Snelheid beheer - Langzaam tot Pijlsnel Grafiek die je de schrijfwijze van iedere noot binnen alle akkoorden in de geselecteerde toonsoort laat horen en zien. “Wizardly” video beloningen Binnenkort: Game Center ondersteuning Extra geluiden en meer video's.

Nieuw

Versie 1.2.4

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

bug fixes for iOS 9

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

HedgehogNL ,

Jammer

Jammer dat je na drie levels al de volledige versie (a 2,79) moet kopen.

Rlohman ,

Erg beperkt en vrij zinloos

Dit is een gratis app die helemaal niks kan zonder extra in-app aankoop. Ik heb de gratis versie uitgeprobeerd en de oefeningen vond ik niet nuttig. Als gratis app dus zinloos, en gezien de oefeningen die aangeboden worden ben ik bang dat de volledige versie ook niet nuttig is.

keys76 ,

Geweldig

EarWizard is een geweldige App waarmee je vele uren zoet zult zijn.

App-privacy

De ontwikkelaar, Wizdom Music LLC, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

MorphWiz
Muziek
SampleWiz
Muziek
GeoShred
Muziek
GeoShred Control
Muziek
Geo Synthesizer
Muziek
Tachyon
Muziek

Suggesties voor jou

Ear Trainer Lite
Muziek
Interval Ear Training
Muziek
Ear Training.
Muziek
Basic Ear Training
Muziek
SOLO [Nr.19]
Muziek
Play By Ear - Ear Training
Muziek