De Slimste Mens 4+

KRO-NCRV

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De slimste mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens van Nederland. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen.

De app is in 2021 volledig vernieuwd zodat je jouw favoriete spel nog beter kunt spelen! De app loopt soepeler en je kunt gemakkelijker meerdere spellen tegelijk spelen. Belangrijke verbeteringen:
- In de lijst met spellen bovenin zie je snel welke spellen er lopen en start je gemakkelijk een nieuw spel.
- Daag vrienden en familie uit via het home scherm. Deel jouw persoonlijke link en nodig ze uit om vrienden te worden op de manier die jij wilt.
- Door drie keer op een rij te winnen behaal je een bokaal. Spaar zoveel mogelijk De slimste mens bokalen bij elkaar en misschien word jij wel de winnaar van de maand!

Multiplayer
In het multiplayer spel speel je 5 spelrondes tegen vrienden of willekeurige tegenstanders. Het doel van het spel is om je tegenstander weg te spelen door ervoor te zorgen dat zijn of haar seconden als eerste op zijn. In de eerste 4 spelrondes kun je zelf seconden winnen door vragen snel en correct te beantwoorden. In de finale krijg je de kans om met goede antwoorden de seconden van je tegenstander weg te spelen.

- 3-6-9 Ronde
- Open Deur Ronde
- Puzzel Ronde
- Ingelijst Ronde
- Finale

Singleplayer
In de singleplayer kun je zelf je kennis testen. Hiervoor heb je geen tegenspeler nodig. Dit spel bestaat alleen uit de 3-6-9 ronde. Je krijgt 9 open vragen die je binnen 90 seconden juist moet beantwoorden. Bij elk juist antwoord krijg je 100 seconden. Bij een juist antwoord op vraag 3, 6 en 9 ontvang je 300 seconden. Wees snel, want je seconden tikken ook weer af!

Ben jij een echte slimmerik en haal je een hoge score? Met jouw score in de singleplayer kom je in de ranglijst van de app van De slimste mens. De speler die tijdens het televisieseizoen van De slimste mens de hoogste score van de week heeft behaald maakt kans op de enige echte ‘Ik ben de slimste-mok’. De winnaar wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld via een e-mail.

Nieuw: Winreeksen
Ben jij De slimste mens van Nederland? Dat kun je elke maand bewijzen door winreeksen te behalen in de app.

Wanneer je 3 multiplayer spellen op een rij wint volbreng je een winreeks en krijg je een bokaal. Spaar jij deze maand de meeste bokalen bij elkaar, dan ben je de winnaar van de maand! Lukt het niet? Wees niet getreurd. Elke maand heb je weer een nieuwe kans, op de eerste dag van de maand worden alle winreeksen terug naar 0 gezet.

Je ziet de voortgang van je winreeks aan het eind van een gewonnen spel. Daarnaast vind je het overzicht van je huidige winreeks, je behaalde winreeksen en je plek op de ranglijst op de homepagina van de app.

Tv-vraag van de dag
Tijdens het televisieseizoen van De slimste mens kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur de Tv-vraag van de dag spelen. Je krijgt een puzzel in de app te zien die de kandidaten ook die avond in de uitzending van De slimste mens moeten oplossen. We zoeken in de puzzel 3 verbanden die worden omschreven met 4 trefwoorden. De juiste antwoorden zie je ’s avonds in de uitzending terug. Uit alle spelers met de juiste antwoorden loten we één winnaar per dag. De winnaar van de Tv-vraag van de dag is tijdens het televisieseizoen te zien op deslimstemens.nl en ontvangt een persoonlijk bericht via een e-mail.

Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (https://www.kro-ncrv.nl/over-kro-ncrv/algemene-voorwaarden ) van de KRO-NCRV.

Heb je vragen/opmerkingen/suggesties? Mail dan naar deslimstemens@kro-ncrv.nl

Nieuw

Versie 5.5.18

Lost een probleem op in het nieuw spel scherm

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
56,9K beoordelingen

56,9K beoordelingen

Ingrid Mansens ,

Loopt vast

Spel loopt regelmatig vast en de secondes tikken gewoon door. Jammer...maar het spel blijft leuk!

Saartje2709 ,

Leuk spel als het werkt.

Jammer dat je zelfs niet het aantal juiste sterren kunt geven. App geeft helaas veel foutmeldingen. Ook als je de app support wilt openen, geeft het een foutmelding aan. Erg jammer! Zeker ook omdat ze er reclame voor maken tijdens het televisie programma.

Reactie van ontwikkelaar ,

Goedemiddag,
Bedankt voor uw melding. Dit weekend heeft er een storing plaatsgevonden bij onze server host. Hierdoor was het tijdelijk niet mogelijk om verder te spelen. Onze excuses voor het ongemak. Het probleem is ondertussen opgelost. Daarnaast zijn wij bezig om de app te verbeteren en ervoor te zorgen dat u weer zonder problemen kunt spelen!

U kunt ook al uw opmerkingen en feedback hier kwijt: https://www.kro-ncrv.nl/deslimstemens/de-slimste-mens-app

@!@Blijdorp ,

Zo jammer, die nieuwe versie

Sinds 11 mei is de app ge-update. Erg onduidelijk geworden. Zo jammer!! Teruglopen van je tijd kan je nu amper volgen. En het is erg onduidelijk of je een vraag goed of fout had. Maar we hebben nu wel een heeeeel leuk plaatje met drie lege stoelen. Whoowhoo!

App-privacy

De ontwikkelaar, KRO-NCRV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

AVROTROS Wie is de Mol?
Amusement
Appic - Festivals & More
Amusement
Eurovisie Songfestival
Amusement
Walibi Holland
Amusement
Pathé Thuis
Amusement
KIJK
Amusement