Bordentrainer 4+

Verjo BV

    • 3,1 • 23 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Gratis verkeersborden oefenen

De VERJO Bordentrainer is een spel waarmee je op een leuke manier jouw kennis test van de verkeersborden in Nederland. Beantwoord zoveel mogelijk vragen zo snel mogelijk goed. Hoe beter je bordenkennis en reactietijd, hoe meer punten je haalt. De app onthoudt de 5 hoogste scores die jij gehaald hebt. Je kunt je score delen met je vrienden op Facebook of via Twitter.

Ook is in de app een overzicht opgenomen van de Nederlandse verkeersborden met de officiële betekenis (RVV1990).

In de app kun je kiezen of je de bordenkennis wil testen op rijbewijsniveau of op het niveau fietsdiploma. Bij de training rijbewijs wordt de wettelijke betekenis gevraagd. Voor het fietsdiploma hebben we een makkelijkere omschrijving gebruikt en afgestemd op de jonge fietser. Bij de training fietsdiploma worden alleen de belangrijkste verkeersborden voor fietsers getoetst.

VERJO heeft dit gratis theorie-examen ontwikkeld, omdat een goede kennis van verkeersborden belangrijk is om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Essentieel hierbij is de snelheid waarmee je het verkeersbord kunt herkennen en weet wat het betekent.
Kennis van de verkeersborden is daarom een belangrijk onderdeel van het theorie-examen bij het CBR maar ook bij een fietsexamen. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere onderdelen die je moet kennen op de officiële examens.

De VERJO bordentrainer is een gratis aanvulling op de VERJO theorieboeken en theorielessen van de rijschool als voor bereiding op het halen van je rijbewijs. Al ruim 30 jaar zorgt VERJO ervoor dat iedereen die veilig door het verkeer wil zich de juiste kennis eigen kan maken. Want wij willen dat je slaagt… niet alleen op het examen maar ook in het verkeer.

Het ontwikkelteam van VERJO heeft met veel plezier gewerkt aan de Bordentrainer. Wij waarderen je feedback om er een nog betere app van te maken.

Nieuw

Versie 2.5

Er zijn nieuwe borden toegevoegd

Beoordelingen en recensies

3,1 van 5
23 beoordelingen

23 beoordelingen

imke.... ,

Imke…..

Is dit wifi vrij

Brandon Hulshoff ,

Leuke educatieve app!

Leuke app om snel borden te leren, zou de app misschien een update kunnen krijgen qua resolutie voor de IPhone X?

reviewer9901 ,

Muziekonderbreking

Zou fijn zijn als ik muziek kon luisteren op mijn telefoon tijdens deze app en/of de geluidjes van de app kan uitzetten

App-privacy

De ontwikkelaar, Verjo BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Rijbewijzen
Onderwijs
Verkeer
Onderwijs
RVV1990
Onderwijs
Rijprocedure B
Onderwijs
Rijprocedure A
Onderwijs

Suggesties voor jou

Boomit Party Game
Games
TOTO Casino Slots & Live Games
Games
Half a Minute
Games
Algemene Kennis Quiz Nederland
Games
Lingo Streaks
Games
4 Plaatjes 1 Woord
Games