Boat Beacon 4+

AIS Marine Navigation

Pocket Mariner Ltd.

Ontworpen voor iPad

    • € 17,99
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Zien en gezien worden op uw boot in de Kust-en Binnenwateren via AIS met 60 mijl Aanvaringsdetectie met gebruik van slechts uw iPhone of iPad. Vereist geen externe AIS-transponder of ontvangstapparatuur.

“Geweldige AIS tool 5 Stars
Ik heb zowel binnenboord AIS weergegeven op mijn Raytheon E80s en Boat Beacon op mijn iPhone/iPad. In Lake Erie vind ik dat Boat Beacon VEEL meer doelen vindt dan mijn VHF-AIS-systeem”
Michael O'Mara

Belangrijkste Functies
-----------------
Over de horizon Aanvaringsvermijding (60 mijl straal) met een continue Dichtstbijzijnde Punt van Benadering (DPB) berekeningen – markeert boten die op een potentiële aanvaringskoers varen en geeft een waarschuwing.

Verzendt en ontvangt continue positie-informatie en berekent en waarschuwt DPB, zelfs wanneer de app op de achtergrond loopt.

De positie, snelheid, koers en de lagers van schepen en boten in uw buurt wordt elke minuut bijgewerkt en de positie, snelheid en koers van uw boot wordt elke minuut verzonden naar Global AIS-systemen en andere Boat Beacon gebruikers.

Live kaartweergave met kompasoverlay draait met u, zodat u kunt kijken in de richting van de schepen op de kaart om ze te vinden.

Schip naar Schip Instant Messaging. Direct gratis chatten met andere Boat Beacon gebruikers in real-time.

Man Overboord tracking, SART, Ankerkijk en afstandsbediening Diefstalalarm

Alle bemanningen in een race met Boat Beacon uitrusten en krijg real-time updates van de race-posities – op land of aan zee - en laat de mensen in het Clubhuis het ook bekijken op een groot scherm met de TV/Video-uitvoer van Boat Beacon.

Houd andere boten in de gaten en houd in contact met andere boten in uw vloot tijdens groepsvaren.

Laat Vrienden en Familie zien waar u bent en waar u naartoe gaat op Boat Beacon en leidende AIS-systemen zoals ShipFinder, Marine Traffic en AIS-Hub, die gratis webviewers hebben.

Boat Beacon vereist internettoegang om te werken. De meeste populaire kustgebieden hebben mobiele gegevenstoegang tot 12 mijl of meer op zee. AIS Schipgegevens worden verstrekt door een netwerk van vrijwillige AIS walstations. Sommige gebieden hebben geen AIS-dekking

N.B. Dit is geen AIS-transponder. U zal niet zichtbaar zijn voor andere schepen op hun AIS-systemen, tenzij zij ook gegevens gebruiken van dezelfde land gebaseerde AIS-netwerken.

Vereisten:
-------------------
iPhone of iPad met Kompas en GPS.
Internetverbinding.

U kunt gebruik maken van Boat Beacon zonder de AIS-verzendfunctie te gebruiken. De AIS-verzendfunctie vereist een geldig MMSI-nummer toegewezen om op de verschillende AIS-kaart-systemen te verschijnen. AIS-verzendmodus geeft u ook toegang tot betere AIS Schipdekking (3-voudig).

Houd er rekening mee dat voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond de levensduur van de batterij drastisch kan verminderen.

NIET VOOR NAVIGATIE

Dit programma is gedistribueerd in de hoop dat het nuttig zal zijn. Boat Beacon mag alleen worden gebruikt voor basis-navigatie referentie en moet niet uitsluitend worden gebruikt om de exacte locatie, nabijheid, afstand of richting te bepalen.

Nieuw

Versie 5.0.3

Bekijk verbeteringen in de app AIS Radar-weergave - toont nu CPA- en MOB-richtingen.
Oplossing voor het herhaaldelijk klinken van SART-alarmen.
Fix Scheepsgegevens lat/lengte-weergave rond lengtegraad - nu twee regels.

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
38 beoordelingen

38 beoordelingen

marjolv ,

Prima app

Geweldige navigation app - Boat Beacon. AIS, collision alarm, anker alarm, boat details met MMSI nummer, trip details. Het enige dat nog mist zijn de vaarkaart details zoals Navionics.
Zeker in druk vaarwater is het een prima hulpmiddel. Eigen gegevens die je uitzendt via Boat Beacon worden dus ook opgepikt door ais applicaties als bijv. Marine Traffic. Kortom super! Nu alleen nog 3G in het buitenland ook onbeperkt beschikbaar!!

Skipperyskip ,

Goed bruikbaar AIS alternatief!

Eindelijk een goede mogelijkheid om een AIS overlay over een Navionics( Boating ) kaart te projecteren. Jammer dat de getoonde schepen een wat fletsgroene afbeelding hebben. Ook de range is beperkter dan bij de daarbij aan te schaffen Boot Beacon maar rond de 20-30 NM is ruim voldoende. Goede en snelle ondersteuning bij instellings vragen!!

Doorloper ,

Misleidend

NIET KOPEN. De basisfunctie werkt matig en alle andere geadverteerde functies blijken in app purchases te zijn zonder dit erbij te vermelden. De app beoordelen vanuit de app zelf is uitgeschakeld en het is dus wel duidelijk waarom.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, tut mir leid zu hören, dass Sie enttäuscht sind. Der Großteil der Funktionen, einschließlich AIS-Empfang / Senden und Kollisionserkennung, ist enthalten. Zusätzliche Funktionen wie AIS Sharing und AR können vor dem Kauf im Demo-Modus kostenlos getestet werden.

App-privacy

De ontwikkelaar, Pocket Mariner Ltd., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Boat Watch - Ship Tracking
Reizen
SeaNav
Navigatie
Boat Watch Pro
Navigatie
Compass Eye Bearing Compass
Navigatie
SeaNav UK & Ireland
Navigatie
SeaNav US
Navigatie

Suggesties voor jou

Imray Navigator
Navigatie
iAIS
Navigatie
OnCourse - boating & sailing
Navigatie
B&G: Companion App for Sailors
Navigatie
Raymarine
Navigatie
SEAiq
Navigatie