Ad Astra - Sterrenatlas 4+

Martijn de Meulder

Ontworpen voor iPad

    • 4,4 • 10 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

De Nederlandse sterrenatlas voor iedere actieve astronoom, handig om binnen snel wat op te zoeken, én heel handig voor buiten.

De onmisbare sterrenatlas. Ad Astra maakt het heel gemakkelijk om de beste objecten uit te zoeken, toe te voegen aan je waarneemlijst en deze 's nachts buiten te gebruiken + Apple Watch app!

Ad Astra beschrijft meer dan 1200 deep sky objecten in álle 88 sterrenbeelden: sterrenstelsels, sterrenhopen, dubbelsterren en variabelen binnen het bereik van amateurtelescopen en in veel gevallen verrekijkers.

Als je een object wilt bekijken, druk dan op het + teken naast de beschrijving. Deze wordt dan aan je waarneemlijst toegevoegd. De lijst kun je via het grote kaartscherm opvragen, ook in speciale rode modus welke je nachtzicht niet verstoort.

Daardoor kun je deze app buiten, tijdens het waarnemen gebruiken.

Ad Astra is Nederlands fabrikaat en beschrijft de hemel aan zowel het noordelijk- als het zuidelijk halfrond. De app is geschikt voor zowel je iPhone als iPad: je kunt deze ook tegelijk op beide toestellen gebruiken.

Ad Astra is gemaakt voor iedereen die de hemel met een betrouwbare atlas wil verkennen en de planetarium-apps is ontgroeid. Ad Astra gebruikt open astronomische data en bevat objecten tot visuele magnitude 12. Voor het betere sterrenkijken.

Wat wil jij vannacht bekijken? Start nu.

Leveringsvoorwaarden
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet *garanderen* dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Daarbij kunt u geen rechten ontlenen aan deze app of de daarin gepresenteerde informatie. Door deze app te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

Nieuw

Versie 2.0

V2.0 - De app is nu bijgewerkt en ondersteunt nu ook grotere schermen als die van de iPhone XR en XS.
+ De widget is weer bij de tijd gebracht.
+ Diverse kleine bug fixes doorgevoerd.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
10 beoordelingen

10 beoordelingen

JIMvD ,

prima, eenvoudig

Het probleem met herstel van aankopen is voor mij opgelost, dank voor de reactie. Probleem was dat bij de eerste tik gewoon de prijs weer in beeld kwam. Maar na ‘afrekenen’ kreeg ik de melding dat het onderdeel al aangeschaft was. Niet de beste oplossing, maar dit kan ook een App Store-eigenaardigheid zijn.

Verder inhoudelijk:
Eenvoudig voor overzicht en naslag. Goede widget met zon- en maandetails.

Minpuntje is dat de vraag om een recensie niet meer verdwijnt tot na een herstart en op elk scherm tevoorschijn blijft springen. “Vraag nooit meer” zou een optie moeten zijn.

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank je voor je melding, als je op de aankoopknop en je klikt een paar keer door dan meldt de app je vanzelf dat deze weer is opgewaardeerd, en het goede nieuws: dat is gratis :)

The_Hees ,

Handig en overzichtelijk

Goed bruikbare app. Informatief en lekker eenvoudig.

RHUN, Groningen ,

Ad Astra

prachtig vormgegeven en heel informatief. ik maak er vaak gebruik van als naslagwerk

App-privacy

De ontwikkelaar, Martijn de Meulder, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Het Weer in Nederland - Weer
Het weer
Waterkaart Live
Navigatie
Het Getij - Waterstanden
Naslagwerken
Zeeweer - Maritieme app
Het weer
Het Verkeer Pro
Navigatie
Stroomatlas Noordzee
Navigatie

Suggesties voor jou

Mijn Hemel
Onderwijs
ShowSky
Onderwijs
ASGuide
Onderwijs
SkySafari 6 Pro
Naslagwerken
Cosmic Atlas
Onderwijs
Celestia - Space Simulator
Onderwijs