ACSI Klein & Fijn Kamperen-app 4+

Kleine, fijne campings

ACSI Publishing BV

Ontworpen voor iPad

    • 2,5 • 155 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

ACSI Klein & Fijn Kamperen
Kleine, fijne campings

Een kleine camping of camperplaats vinden was nog nooit zo gemakkelijk!

* 1.900 kleine, fijne campings in één handige app
* Uit te breiden met 9.000 controleerde camperplaatsen
* Zonder internetverbinding te gebruiken
* Gratis updates met wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen
* Snel en eenvoudig boeken, ook onderweg

LET OP: de toegang tot de camping- en camperplaatseninformatie in deze app is niet gratis. In de app kunt u (landen)pakketten aanschaffen om de informatie te kunnen gebruiken. 

Deze handige app helpt je bij het vinden van een kleine camping of camperplaats. Je kunt de app eerst gratis uitproberen met een aantal geselecteerde campings en camperplaatsen. Bevalt de werking? Koop dan toegang tot enkel de campinginformatie (€ 3,49) of kies voor het totale pakket inclusief informatie over ruim 9.000 camperplaatsen (€ 9,99). Je betaalt voor het gebruik van 1 jaar.

De app werkt snel en gemakkelijk en is ook zonder internetverbinding te gebruiken. Ideaal voor onderweg! In totaal bevat de app 1.900 kleine, gemoedelijke campings (verdeeld over 29 Europese landen) die campingspecialist ACSI jaarlijks inspecteert. Deze informatie is aan te vullen met gegevens over ruim 9.000 camperplaatsen die door echte camperaars worden gecontroleerd. De gekochte informatie kun je bovendien op drie apparaten tegelijk raadplegen.

Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kan je via de app direct een plek reserveren. Of sla je favoriete campings op, zodat je ze weer snel terug kunt vinden. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. Kortom: ga je kamperen, dan is dit dé app die je op weg helpt!

Vernieuwd en verbeterd!

De app is compleet vernieuwd. Met een nieuw en fris design en nog meer gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je al tijdens het downloaden van de informatie de app direct gebruiken. Ook is het kaartmateriaal verbeterd en is het nog eenvoudiger geworden om via de app je plekje te boeken.

De app verzamelt technische gegevens waarmee de ontwikkelaars de app kunnen verbeteren. Let op; het gebruik van GPS (locatiebepaling) kan ervoor zorgen dat de batterij van het apparaat sneller leeg raakt.

Nieuw

Versie 2023.03.28

Verschillende bug fixes

Beoordelingen en recensies

2,5 van 5
155 beoordelingen

155 beoordelingen

Fahw ,

App update? Alle kaarten opnieuw downloaden…

Na update van deze app moest ik alle kaarten opnieuw downloaden. Niet praktisch als je op reis bent. Waarom?

Reactie van ontwikkelaar ,

Geachte klant,

het advies om de app even te verwijderen en opnieuw te installeren zodat u de nieuwste versie heeft.

het probleem is bij ons bekend dat men na het opstarten van de app iedere keer een pakket opnieuw moet downloaden. Er wordt volop aan gewerkt om dit te verbeten.

onze excuses voor het ongemak,

Mega Meindert ,

Werkt gewoon niet.

Erg jammer maar is een app vol ergernis want werkt gewoon niet.

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste Mega Meindert, wat vervelend dat u problemen heeft met onze app. Kunt u een mail sturen naar feedback@acsi.eu met de uitleg van het probleem? Dan kunnen we u verder helpen. Met vriendelijke groet, ACSI

MFJ121 ,

Gelijk betalen, slecht recensies

Na zoveel slechte recensies ga ik geen geld naar deze partij overmaken. De app kan op geen enkele wijze getest worden. Gezien de klachten wil ik eerst eens zien dat de klachten van vorige recensies zijn opgelost!! Edit: volgens mij is mijn klacht duidelijk laat maar eens zien dat je het product verbetert hebt. Deze analogies over kappers en wijn slaan als een tang op een varken. Want als er stromen met mensen met mislukte kapsels uit een zaak komen en daar slecht over recenseren waarom zou ik dan betalen niet wetende dat de vaardigheden zijn verbeterd? Als laatste wat doet mijn identiteit er toe? Wat is dit een merkwaardige reactie.

Edit2: heel bijzonder dat deze rare reacties ook weggehaald worden zonder enig vorm van excuus. Ik zeg ook mijn andere lidmaatschappen op. Een club die zo slecht met feedback kan omgaan is ronduit onprofessioneel

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste "MFJ121". Het is jammer om dit negatieve commentaar te lezen en wij wensen je in ieder geval een schitterende dag toe. Met vriendelijke groet, Fabien ACSI team

App-privacy

De ontwikkelaar, ACSI Publishing BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Kamperen
Reizen
Campy - alle camper campings
Reizen
Camperstop-Stopovers in Europe
Reizen
NKC Campermagazines
Reizen
Camping Comfort
Reizen
FREEONTOUR Camping App
Reizen