oud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud size Blog en Nieuws - AppWereld
  • Aralon: Forge and Flame, Sniper Fury, Groove Planet en meer nu beschikbaar!

    Thursday 3 Dec, 2015 om 16:04
    Aralon: Forge and Flame

    En ook deze week kan men weer enkele leuke app releases verwachten. Zo is ziet Aralon: Forge and Flame, de nieuwe titel van Crescent Moon Games, er zeer goed uit. Aan de speler de enorme wereld van het koninkrijk te verkennen.

    Gameloft's Sniper Fury zal menig liefhebber van de bekende games van Glu Games weten te plezieren. Grafisch is er in ieder geval weinig over te klagen, en dit terwijl de systeemvereisten bijzonder redelijk zijn gebleven.

    Lees meer
  • Star Wars: Galaxy of Heroes, World of Tanks Generals, Go! Go! CommanderVideo en meer nu beschikbaar!

    Thursday 26 Nov, 2015 om 20:27
    Star Wars™: Galaxy of Heroes

    De afgelopen dagen verschenen er weer enkele leuke titels in de App Store, waaronder natuurlijk het al reeds met 5 sterren beoordeelde Star Wars: Galaxy of Heroes. Een spel vol teamgevechten met je favoriete Star Wars personages.

    Ook zijn er weer enkele runners verschenen deze week, waaronder Go! Go! CommanderVideo, daarnaast zijn er opvolgers van Snowboard Party, Enemy Strike en Traffic Rush te downloaden. Als liefhebber van de Wargaming.net games is er goed nieuws in de vorm van een kaartspel. Neem een kijkje naar onderstaande lijst!

    Lees meer
  • Real Boxing 2 CREED, Football Manager Mobile 2016, Starlit Adventures en meer nu beschikbaar!

    Thursday 19 Nov, 2015 om 19:32
    Real Boxing 2

    Vandaag had ik het behoorlijk druk met het uitzoeken van de releases, voornamelijk vanwege de grote hoeveelheid nieuwe applicaties er op de App Store te vinden zijn. Of er top games tussen zitten moet nog blijken.

    Voor voetbal fans komt SEGA in ieder geval weer met een Football Manager Mobile op de proppen, ook nu weer voor een dikke duit. Ook mogelijk interessant is de opvolger van Real Boxing, gebaseerd op de aankomende opvolger Rocky (film) en natuurlijk ook bekend van het goed ontvangen eerste deel. Verder is het mogelijk om mieren te helpen overleven in Antyz en ziet Chillingo's Battle Copters er heel aantrekkelijk uit als air-to-air combat spel. Neem een kijkje!

    Lees meer
  • Tiny Rogue, Le Havre: The Inland Port, Star Wars Battlefront Companion en meer nu beschikbaar!

    Thursday 12 Nov, 2015 om 15:05

    Sinds gisteren kunnen we genieten van Tiny Rogue, een turn based strategie spel waarin je zo onopvallend mogelijk schatten moet verzamelen en ongewenste vijanden een kopje kleiner moet maken. Afkomstig van Ravenous Games, de makers van populaire spellen zoals Random Heroes en League of Evil, ziet het uiterlijk er weer leuk uit!

    Opvallend is dat de releases steeds meer worden over de week worden verdeeld, enkele leuke verschenen namelijk al 5 dagen geleden en ook Star Wars™ Battlefront™ Companion is al 2 dagen te krijgen. Desalniettemin hieronder wederom ene poging de leukere applicaties van de laatste dagen bij elkaar te zetten. Neem een kijkje!

    Lees meer
  • The Room Three, Rise of Heroes, ZENONIA S: Rifts In Time en meer nu beschikbaar!

    Thursday 5 Nov, 2015 om 19:35
    The Room Three

    Sinds gisteren konden we genieten van The Room Three, het derde deel in de razend populaire reeks. In dit deel is het aan de speler om op een afgelegen eiland door allerlei puzzels, bedacht door een onbekende die te naam staat als "The Craftsman", te navigeren.

    Naast The Room Three zijn er nog andere leuke applicaties te vinden, zo komt Snoopy met zijn eigen dorp, ziet Pine Entertainment's Rise of Heroes er interessant uit en gaat ZENONIA S: Rifts In Time zeer waarschijnlijk goede beoordelingen binnenslepen. Neem een kijkje naar onderstaande lijst en beslis zelf!

    Lees meer
  • Lumino City, Dead Effect 2, Fold the World en meer nu beschikbaar!

    Thursday 29 Oct, 2015 om 21:56
    Lumino City

    Deze week zijn er gelukkig weer enkele leuke applicaties in de App Store verschenen! Een opvallende is Lumino City, een puzzelavontuur van dezelfde makers als het populaire KAMI. Daarnaast is de gebruikte omgeving eerst uit papier, karton, miniatuur lampen en motoren gemaakt en vervolgens tot spel verwerkt, wat een zeer mooi resultaat te bieden heeft.

    Voor de shooters zit het deze week ook wel goed, naast de opvolger van het populaire Dead Effect, dat helaas niet al te veel nieuws weet te leveren, is het ook mogelijk grote groepen zombies nogmaals de dood in te sturen in THE DEAD: Beginning. Onderstaande lijst bevat verder uit elk genre iets interessants, dus neem zelf een kijkje. Mocht het niet voldoende zijn dan zijn er in de app index meer te vinden.

    Lees meer
  • Zombie Deathmatch, Sniper X with Jason Statham, PlayNicky en meer nu beschikbaar!

    Thursday 22 Oct, 2015 om 21:44

    Het aantal noemenswaardige releases deze week viel (dusver) een beetje tegen. Gelukkig is er goed nieuws voor de liefhebbers van PlayNicky, dit populaire browserspel is sinds kort namelijk in de App Store te vinden.

    Ook voor de fans van Jason Statham is er deze week een leuke verrassing! Glu Games heeft deze acteur, vooral bekend van actiefilms, weten te strikken voor een van hun vele sniper-games. Alle voice-overs in de nieuwe freemium; Sniper X with Jason Statham, zijn dus door Statham gedaan. Het spel brengt helaas verder niet heel veel nieuws naar de tafel.

    Lees meer