oude pagination!1oud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud size Blog en Nieuws - Pagina 2 van 46 - AppWereld
 • The Walking Dead: Michonne, Assassin's Creed Identity, Futurama: Game of Drones en meer nu beschikbaar!

  donderdag 25 feb., 2016 om 20:59
  The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries

  De iOS applicatie releases deze week bevatten enkele grote indrukwekkende namen. Voor de liefhebbers van de stripboeken of serie van The Walking Dead is er bijvoorbeeld een verhaal met Michonne, een deel dat in de serie nog moet voorkomen (indien het er van komt).

  Ook komt de eerste actie RPG game van de veelgeprezen Assassin's Creed franchise naar iOS, boordevol missies en zoektochten. Verder is ook de populaire tekenfilm Futurama van deze week van de partij als een 3-op-een-rij spel. Neem zelf een kijkje naar onderstaande lijst voor meer leuke applicaties.

  Lees meer
 • Rayman Classic, Kendall and Kylie, Cube Escape: Birthday en meer nu beschikbaar!

  donderdag 18 feb., 2016 om 18:17
  Rayman Classic

  Voor liefhebbers van Rayman games is er goed nieuws deze week. De originele topper uit 1995 heeft een remake gekregen voor iOS, in andere woorden; nostalgische graphics met enkele touchscreen aanpassingen.

  Ook het spel van de aankomende film release Gods Of Egypt is sinds kort te spelen op iOS. Daarnaast is sinds enkele dagen het populaire Kendall and Kylie te spelen, een titel die al vele honderden top beoordeling heeft ontvangen. En zoals onderstaande lijst verder laat zien is het voor de gamende iPhone of iPad gebruikers een behoorlijk goede week.

  Lees meer
 • Ys Chronicles II, FINAL FANTASY Ⅸ, Abzorb en meer nu beschikbaar!

  donderdag 11 feb., 2016 om 22:52
  Ys Chronicles II

  Deze week zijn er enkele leuke titels in de App Store bijgekomen, maar helemaal nieuw zijn ze niet allemaal. Onder de remakes, remastered en re-van-alles hebben veel Final Fantasy liefhebbers geluk met de iOS release van deel IX.

  Daarnaast is voor een selectieve groep ook goed nieuws,namelijk het tweede deel van Ys Chronicles. Verder zijn er enkele leuke games die er naast strakke graphics een leuke gameplay op nahouden, bijvoorbeeld Abzorb of 1000m Zombie Escape!. Neem voor meer een kijkje naar onderstaande lijst.

  Lees meer
 • Glory of Generals 2, Eden Harvest, Pridefest en meer nu beschikbaar!

  donderdag 28 jan., 2016 om 19:14
  Glory of Generals 2

  Deze week zag Glory of Generals 2 het daglicht. Een titel die een benoeming waardig is als één uit een reeks spellen die het qua beoordelingen goed doet op iOS, iets wat niet veel strategiespellen gemeen hebben.

  Liefhebbers van de King.com games (Candy Crush Saga, e.d.) kunnen nu ook weer genieten van een nieuwe titel, namelijk Eden Harvest. Mogelijk is dit niet de definitieve naam, gezien de beschrijving had dit namelijk Farm Heroes Super Saga moeten zijn.

  Lees meer
 • Crashlands, Exploding Kittens, Lords of Discord en meer nu beschikbaar!

  donderdag 21 jan., 2016 om 20:21
  Crashlands

  En deze week zijn er wederom enkele leuke releases in de App Store te vinden. Hieronder valt ook Crashlands van Butterscotch Shenanigans , een game waarin je de rol van een galactische trucker gestrand op een planeet op je mag nemen.

  Verder doet Exploding Kittens, een game die het daglicht zag dankzij Kickstarter, het ook behoorlijk goed qua hoeveelheid downloads. De beoordelingen dusver zijn helaas iets matiger, maar een echt gemiddelde laat nog op zich wachten.

  Lees meer
 • Cut the Rope: Magic, Star Skater, Grand Theft Auto: Liberty City Stories en meer nu beschikbaar!

  donderdag 17 dec., 2015 om 12:04
  Cut the Rope: Magic GOLD

  Het is eindelijk zover; een nieuwe titel van de makers van het populaire Om Nom personage is sinds gisteravond in de App Store te vinden. In Cut the Rope: Magic neem je het nu op tegen een tovenaar waar de gameplay verrijkt wordt door de transformaties die erbij komen kijken.

  Voor liefhebbers van Grand Theft Auto is er ook goed nieuws in de vorm van een nieuwe titel, terugkerende naar de oostkust weet ook deze game weer uren gameplay op te leveren. Verder is de populaire Halfbrick Studios van de partij met Star Skater, weet Gameloft een leuk knokspel te leveren met Gods of Rome, en zo zijn er heel wat meer nieuwe games te vinden!

  Lees meer
 • Mechanic Escape, Creature Racer, A New Beginning en meer nu beschikbaar!

  donderdag 10 dec., 2015 om 16:45
  Mechanic Escape

  Het aanbod nieuwe iOS applicaties viel deze week niet tegen, er is behoorlijk wat nieuws te vinden met hier en daar een pareltje. Voor liefhebbers van Mechanic Escape komt het leuke nieuws dat deze nu ook op iOS te spelen is als 1 van meerdere porten die deze week beschikbaar zijn gekomen.

  Mocht je ooit met je huisdier willen racen maar is deze iets te lui dan heeft Crazy Labs de oplossing in de vorm van Creature Racer. En onder het mom van dieren ziet Flewn er schitterend uit, in dit surrealistische verhaal ga je als walvis op zoek naar een oceaan. Bij de verhalen viel verder A New Beginning ook op, met een iets volwassener jasje. Onderstaande lijst bevat veel meer interessante applicaties dus oordeel zelf.

  Lees meer

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie