oud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud sizeoud size Blog en Nieuws - AppWereld
  • Pang Adventures, Save Dan, Line Runner 3 en meer nu beschikbaar

    Thursday 21 Apr, 2016 om 23:06
    Pang Adventures

    Met Apple's Earth Day promotie lijkt het erop dat veel ontwikkelaars uit de Verenigde Staten hun releases uit hebben gesteld. Deze week dus een iets minder grote lijst vol nieuwe applicaties, wat gelukkig alsnog een behoorlijke lijst is.

    Voor de "onmogelijke game" aanhangers is er Choppa en voor zombie shooter liefhebbers is er Save Dan, die overigens niet het redden waard lijkt te zijn. Djinnworks is terug met een nieuwe Line Runner, piraten komen terug in Tropical Wars en de arcade video games van de jaren 90 komen terug in de vorm van Pang Adventures.

    Lees meer24
  • Fear the Walking Dead: Dead Run, Cube Escape: Theatre, Warbits en meer nu beschikbaar!

    Thursday 14 Apr, 2016 om 19:14

    Uiteindelijk is ook de spin-off van AMC's best bekeken serie als applicatie beschikbaar gekomen. In Fear the Walking Dead: Dead Run behoor je tot de overlevenden aan land en is het noodzaak om al rennende te overleven door honderden ondoden te ontwijken.

    Na lang wachten ziet ook Risky Lab's Warbits, de oorlogssimulator voor een betere morgen, het daglicht. Voor de liefhebbers van de Cube Escape titels is er goed nieuws in de vorm van een nieuw deel genaamd Theatre. Verder nog enkele leuke titels hieronder en natuurlijk meer releases in de app index.

    Lees meer
  • Disney Crossy Road, Assault Commando 2, Chameleon Run en meer nu beschikbaar!

    Thursday 7 Apr, 2016 om 22:25

    Deze week is er een leuke lijst releases in de App Store te vinden, waaronder enkele verrassingen. Een titel die men wel al zag aankomen is Disney's Crossy Road, evenals de Temple Run titels weinig vernieuwend door een populair concept in een nieuw jasje te stoppen.

    Verder wordt Red Game groen, is Jack Gunfire terug in Assault Commando 2 en is er Chameleon Run, een leuke runner waarin de kleuren een naam spelen. Onderstaande lijst bevat verder nog allerlei leuke titels om een kijkje naar te nemen. Meer releases zijn beschikbaar in de app index.

    Lees meer
  • Doomsday Clicker, Cows Vs Sheep: Mower Mayhem, MMX Hill Climb en meer nu beschikbaar!

    Thursday 24 Mar, 2016 om 22:56
    Doomsday Clicker

    Deze week heb ik voornamelijk onbekende maar toch leuke releases in de App Store gevonden. Wat wel bekend is is het concept achter Doomsday Clicker, jouw unieke kans om deze wereld te beëindigen.

    Verder zijn er enkele titels die er erg goed uitzagen, waaronder Cows VS Sheep en Cell Surgeon.Voor liefhebbers van Hutch Games is er ook leuk nieuws, deze zijn weer te vinden in de App Store met MMX Hill Climb.

    Lees meer
  • Disney Magic Kingdoms, Basketball Stars, Chrome Death en meer nu beschikbaar!

    Thursday 17 Mar, 2016 om 18:02
    Disney Magic Kingdoms

    Deze week is er te genieten van Gameloft's Disney Magic Kingdoms. Deze sociale builder valt op door de enorm strakke graphics die zo uit een Pixar film kunnen komen. Let wel op, met Gameloft kan men, vooral naarmate men vordert in het spel, de nodig bugs tegenkomen.

    Miniclip is ook weer van de partij, nu met een zeer uitnodigend basketbalspel. Gaan we vervolgens terug naar de ruwe pixels dan is Chrome Death mogelijk een interessante titel voor mobiel gebruik. Verder is onderstaande lijst ietwat korter, kijk voor meer leuke releases in de app index.

    Lees meer
  • Hugo Troll Race 2, Angry Birds Action!, Dark Sword en meer nu beschikbaar!

    Thursday 10 Mar, 2016 om 23:19
    Hugo Troll Race 2: Rail Rush

    Voor de iOS gamers die er nog weg van zijn is er deze week een nieuwe Angry Birds titel in de App Store verschenen, ditmaal in een flipperkast-jasje. Mocht dat er niet pijnlijk genoeg uit zien dan is het ook mogelijk om op de meest gruwelijke mogelijkheden aan je einde te komen in Boom Boom Teddy.

    Meerdere side-scrolling games zagen ook het licht deze week, daarvan zag Dark Sword er stiekem heel goed uit. Voor de liefhebbers van Huge Troll Race is er nu ook weer leuk nieuws in de vorm van een opvolger. Onderstaande lijst bevat nog meer leuke releases, neem zelf een kijkje!

    Lees meer
  • Clash Royale, Heroes of SoulCraft, Lost Socks: Naughty Brothers en meer nu beschikbaar!

    Thursday 3 Mar, 2016 om 22:35
    Clash Royale

    Een overgroot deel van de iOS gamende bevolking is momenteel waarschijnlijk bezig met Clash Royale. In deze nieuwe titel van Supercell is het aan de speler om kaarten te verzamelen en deze in te zetten in een realtime multiplayer spel.

    Ook het populaire MOBA genre heeft een nieuwe titel gekregen voor iOS, namelijk Heroes of SoulCraft. Voor de liefhebbers waarschijnlijk niets nieuws gezien het al beschikbaar was op Steam. Onderstaande lijst is verder iets korter dan voorheen, maar ik betwijfel dat er voorbij de eerste wordt gekeken. Neem zelf een kijkje!

    Lees meer