WRTS - Woordjes leren

WRTS - Woordjes leren

van De Digitale School
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 08-12-2018
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 29.2 MB · Versie 1.5.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (35)
3
Alle versies (326)
2.5

WRTS - Woordjes leren van De Digitale School is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

WRTS is het grootste overhoorplatform van Europa. Met de applicatie van WRTS heb je de mogelijkheid om makkelijk en snel woordjes te leren. WRTS biedt verschillende overhoorfunctionaliteiten waardoor het leren makkelijker en leuker wordt. Je kan met WRTS niet alleen woordjes leren schrijven, maar ook laten uitspreken met onze uitspraakfunctie!

- Woordjes leren, overal en waar jij maar wilt
Met de applicatie van WRTS heb je de mogelijkheid om altijd en overal te leren. Je kan thuis, op school, op vakantie en onderweg jezelf overhoren op jouw telefoon of tablet. Met onze nieuwe offline modus heb je geen internetverbinding meer nodig. Op het moment dat je verbinding met het internet hebt worden jouw woordenlijsten gesynchroniseerd met de website en zullen de nieuwe woordenlijsten die jij op de website hebt gemaakt overgenomen worden in de app.

- Woordenlijsten aanmaken of overnemen
Met WRTS heb je de mogelijkheid om zelf woordenlijsten aan te maken, maar je kan ook woordenlijsten overnemen van andere profielen. Zoek bijvoorbeeld jouw vrienden of docenten op. Daarnaast zijn er op WRTS ook verschillende lijsten te vinden van uitgevers. Deze lijsten zijn gecontroleerd waardoor jij zeker weet dat je de juiste woordjes leert.

-Uitgebreide overhoormethoden
Met WRTS kan je op 8 verschillende manieren overhoren. Maak bijvoorbeeld een puzzel, overhoor jezelf in gedachten of doe een dictee. Op deze manier kan je jouw woordenlijsten overhoren op de manier die voor jou prettig is. Op deze manier onthoud jij de woordjes uiteindelijk sneller!

- Uitspraak leren met verschillende talen
Je kan woordenlijsten invoeren in de door jou gewenste taal waarna er bij verschillende talen een uitspraak mogelijk is. WRTS biedt de volgende uitspraakmogelijkheden: Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Engels, Fries, Italiaans en Grieks.

*De volgende opties zijn nog niet mogelijk met onze applicatie maar wel via de website:
-Lijsten overnemen vanuit de WIKI;
-Overzicht resultaten bekijken;

Informatie voor WRTS - Woordjes leren is het laatst vergeleken op 19 feb. om 10:15. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.5.2

Nieuwe knop lijst aanmaken
Diverse fouten opgelost

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • WRTS - Woordjes leren iPad app afbeelding 1
 • WRTS - Woordjes leren iPad app afbeelding 2
 • WRTS - Woordjes leren iPad app afbeelding 3
 • WRTS - Woordjes leren iPad app afbeelding 4
 • WRTS - Woordjes leren iPad app afbeelding 5
 • WRTS - Woordjes leren iPhone app afbeelding 1
 • WRTS - Woordjes leren iPhone app afbeelding 2
 • WRTS - Woordjes leren iPhone app afbeelding 3
 • WRTS - Woordjes leren iPhone app afbeelding 4
 • WRTS - Woordjes leren iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs

Recensies

Vroeger was wtrs een goed programma

De hele middag lijsten ingevuld en na een aantal keer overhoren moest ik opeens een betaalde versie aanschaffen. Vroeger veel gebruik gemaakt van WTRS maar ga nu overstappen op een andere app.

2 / 5  door Jessicavdkl
21/01/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Pieter Ypeij
  Pieter Ypeij
  23/09/18 10:00 · Versie 1.4.6

  Ik volg een cursus Italiaans daarvoor gebruik ik WRTS o.a. voor de uitspraak. Al een paar dagen werkt de uitspraak niet. Je krijgt dan een melding die moet je dan weg klikken omdat je anders niet verder kunt. Bij WRTS zitten volgens mij een stel knoeiers volgens mij studenten omdat zodra er iets gewijzigd of toegevoegd wordt de server opeens overbezet raakt. Verder werd er aangegeven op FB te kijken van wat er aan de hand zou zijn. Niet dus. Op een opmerking van mij op FB komt geen reactie. WRTS is geen aanrader voor mijn medestudenten bij Dante D'Alighieri.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie