Week Calendar

Week Calendar

van WeekCal B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 18-10-2018

 • € 3.49
  Gratis! · iOS 10.0 + · 75.1 MB · Versie 12.0.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (550)
4.5
Alle versies (7.239)
4

Week Calendar van WeekCal B.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

***** BESTE AGENDA APP WERELDWIJD *****
Wanneer je standaardagenda onvoldoende inzicht en mogelijkheden biedt is Week Calendar de oplossing. Of je nu iCal, Exchange of de Google agenda gebruikt, Week Calendar is wereldwijd de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige app voor iedereen die het maximale uit zijn agenda(s) wil halen!

KALENDER OVERZICHT
Week Calendar geeft een duidelijk en gedetailleerd overzicht gebaseerd op dag, week, (mini), maand of jaar niveau. Week Calendar doorbreekt de beperkingen van de standaard kalender en voegt functionaliteit toe aan je agenda die het gebruik verbeteren.

BOORDEVOL HANDIGE FUNCTIES
Verplaats je afspraken door ze simpelweg te slepen, kopiëren en plakken. Creëer duidelijkheid in een druk bezet schema door verschillende kleuren voor verschillende afspraken te gebruiken. Krachtige alarmfuncties zorgen er voor dat je jouw evenementen altijd zult herinneren. Aanpasbare weeknummers, herhalingsopties en vele andere functies, kun je aanpassen naar jouw persoonlijke wensen.

SNEL EN MAKKELIJK IN GEBRUIK
Toevoegen, herhalen en verplaatsen van afspraken is veel eenvoudiger met Week Calendar. Met een goede user interface en intuïtieve bruikbaarheid, is Week Calendar een plezier voor zowel reguliere als intensieve gebruikers.

ABONNEER JE OP FEESTDAGEN, SPORT EN ANDERE EVENEMENTEN
U kunt zich op onbeperkte toegang abonneren tot alle aangeboden content in WeekCal. Terugkerende abonnementen worden jaarlijks in rekening gebracht. Alternatief is een eenmalig betalingsplan beschikbaar (dit is geen abonnement). Abonnementen worden automatisch verlengd ten koste van het gekozen pakket, tenzij ze 24 uur van tevoren voor het einde van de huidige periode worden geannuleerd. De abonnementskosten worden bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. U kunt uw abonnement beheren en automatische verlenging uitschakelen door na aankoop naar uw accountinstellingen te gaan. Volgens het Apple-beleid is geen annulering van het huidige abonnement toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode. Na aankoop worden geen restituties verstrekt voor een ongebruikt deel van de looptijd. De betaling wordt op uw iTunes-account in rekening gebracht bij de bevestiging van de aankoop. Gebruiksvoorwaarden: https://www.weekcal.com/terms

BELANGRIJKSTE FUNCTIES
● Apple Watch app (iPhone)
● Prachtig overzicht van je afspraken
● In één oogopslag al je afspraken voor die week bekijken
● Kalenderoverzicht per dag, week, (mini) maand en jaar
● Simpel verplaatsen van afspraken door slepen en loslaten
● Snel toevoegen van afspraken op de juiste tijd, door gebruik van tikken en vasthouden
● Volledig aanpasbaar Werktuigen menu om snel afspraken en evenementen te veranderen
● Uitnodigen van deelnemers en delen van afspraken via e-mail, Berichten, WhatsApp
● Lokale kalender uitnodiging, maakt het mogelijk dat je ook vanuit je lokale agenda uitnodigingen kunt versturen.
● Werkt zonder ondersteunende kalenderdiensten te moeten installeren voor alle door iOS onderteunde typen (iCloud, iCal, Google, Exchange, Outlook, CalDAV, verjaardagen, abonnementen)
● Bijlagen
● Zoomen door middel van pinchen
● Verschillende iconen voor verschillende evenementen
● Link contacten aan afspraken
● Roteert met scherm
● Afspraak sjablonen
● Makkelijk te lezen widget
● Geavanceerde herhalingsregels
● Aanpasbare weergaven
● Tijdzone Ondersteuning
● Navigeren met: Apple & Google Maps, Citymapper, Garmin, Here, iGo, Maps.me, Moovit, MotionX, Sygic, TransitApp, Waze, Yandex, 高德地图
● Alternatieve agenda's (Chinees, Hebreeuws, Indiase, Islamitisch & Perzisch)
● Batch operaties
● Volledig aanpassen van afspraken
● Aanpasbare week nummers
● Beschikbaar in vele talen

Heb je vragen, klachten of opmerkingen? Laat het ons weten via support@weekcal.com. Je kunt de meest gestelde vragen en tips voor het gebruik van Week Calendar vinden op onze website.

Informatie voor Week Calendar is het laatst vergeleken op 16 dec. om 13:22. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 12.0.2

Try before you buy! We are going to make it easy for you to experience all the benefits of a Pro subscription without paying for it! Well, at least for the first 14 days. Unlimited Smart Calendar subscriptions, fresh updates and enhancements, and a fully unlocked premium experience, now available to try out for free.

This version also improves adding of event locations when using the map search view. It's so good now that you might as well just use it all the time to create events. Tap on the 'placemark' icon in the location field to try it out.

Also includes some other bug fixes and performance updates. As always, please rate the app if you like using it.

Version 12.0 added support for Siri Shortcuts! Want a quick way to open your upcoming event? Just use the shortcut! In addition to the default shortcuts that you could discover in the Shortcuts app or in iOS settings, we added a few more that would surface as you use Week Calendar frequently, based on the amazing machine learning capabilities of Siri!

Schermafdrukken

 • Week Calendar iPhone app afbeelding 1
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 2
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 3
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 4
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 5
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 6
 • Week Calendar iPhone app afbeelding 7
Categorieën: Productiviteit, Zakelijk

Prijsgeschiedenis

3.490.00

Recensies

Prima

Weekcall is een fijne app: werkt eenvoudig, geeft overzicht en is prettig in gebruik.

4 / 5  door Emmadenu
09/12/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Peter
  Peter
  13/12/18 20:50 · Versie 12.0.2

  IK heb de pro versie. Recent een nieuwe iPhone 7 32gb. De app werkte altijd goed met de outlook agenda maar ik krijg hem nu niet gesynchroniseerd met mijn outlook en andersom.
  Wie weet er een oplossing? gr. Peter

 • Derk C Doijer
  Derk C Doijer
  14/11/18 17:51 · Versie 12.0.2

  In de maandweergave zijn de individuele afspraken niet te lezen. Hoe kan ik het lettertype aanpassen en vergroten?

 • Sjors R.M. Chamboné
  Sjors R.M. Chamboné
  06/09/18 12:30 · Versie 11.2.8

  Ook ik kreeg vandaag deze melding dat ik een Pro versie voor € 7,99 moest kopen en ik kon niet meer in de volgende maand kijken. Maar er stond ook een kleine link van "herstel aankoop" en toen ik daar op klikte en inlogde bij iTunes was mijn huidige versie van de Week Calender weer hersteld. Een erg vreemde manier om zo je klanten op de hoogte te brengen van andere opties.

 • Gio Lassooy
  Gio Lassooy
  18/02/18 23:48 · Versie 11.1.4

  Ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem.
  Het WAS tot vandaag een prima app.

 • Hanny Koordes
  Hanny Koordes
  18/02/18 21:11 · Versie 11.1.4

  Tot de laatste update een prima app, maar na de laatste update knalt de app uit na 2 seconden. Balen want een andere agenda gebruik ik niet meer. Help!

 • Sarah
  Sarah
  31/01/18 21:34 · Versie 11.1.1

  Mijn man en ik hebben beide een iPhone en deze app. Het lukt ons niet om onze agenda’s te koppelen. Iemand die kan helpen? Ik weet dat het kan, want deed het ooit met een collega.
  Bedankt!

 • john siroen
  john siroen
  13/10/17 07:49 · Versie 11.0.2

  Ik heb deze app nog nooit geprobeerd. Meestal omdat ik de ingebouwde apps gebruik en weiger te betalen voor simpele apps. Voor werk moet ik een iPhone gebruiken en heb mijn iPhone agenda gesynced naar mn android en ook mijn Outlook op pc zodat al mijn werk emails en afspraken overal beschikbaar zijn.

  Voor degene die dit nodig hebben zou ik aanraden eens een kijkje te nemen naar EVO Collaborator for Outlook.Ook de auteur van dit artikel zou ik eens aanraden deze te testen ;)

  blogpostje voor jullie hierover https://marceljanssen2015.blogspot.nl/2014/11/synchroniseer-iclouds-contacten-en.html

 • Geert
  Geert
  09/10/17 15:34 · Versie 11.0.1

  Als ik een afspraak wil toevoegen dan begint de agenda niet op de datum van vandaag. en als ik een afspraak heb gepland dan verspringt hij naar een willekeurige datum. Wie kan mij helpen?

 • Willemien Noordhof
  Willemien Noordhof
  16/07/17 02:02 · Versie 10.3.1

  Het synchoniseren van gmail/agenda accounts loopt prima op mijn iPhone maar op de iPad worden de afspraken niet meer bijgewerkt. Wat kan ik daar aan doen?

 • Mabel
  Mabel
  30/03/17 14:13 · Versie 10.1

  Als ik een terugkerend vergaderverzoek éénmalig wijzig, dan gaat dat goed in Outlook, maar synchroniseert niet met iPhone.... Daar is de afspraak helemaal verdwenen :-(
  Herkenbaar? Op te lossen?

 • piet
  piet
  16/03/17 12:20 · Versie 10.0.4

  ik wil m'n werkagenda(windows outlook) synchroniseren met m'n iPhone 6, maar dit werkt op een of andere manier niet. kan dit wel en wie weet de oplossing voor me

 • Saluna
  Saluna
  12/02/17 21:27 · Versie 10.0.4

  Net als Rob van Dael krijg ik geen notificaties van de app zelf, alleen van de standaard agenda.
  Weet iemand hoe dit op te lossen is?

 • App synchroniseert niet met Outlook
  App synchroniseert niet met Outlook
  30/01/17 22:28 · Versie 10.0.3

  Sinds kosrt synchroniserrt week call niet meer met mijn outlook agenda! Dit is een ramp, ik mis afspraken!

 • Sandy
  Sandy
  06/01/17 12:38 · Versie 10.0.2

  Heel tevreden over de app alleen wil mijn man graag weten wat ik gepland heb en kan ik mijn agenda niet delen met hem. Ik kan enkel afzonderlijke afspraken delen... kan hier een update voor komen aub?

 • Babet
  Babet
  12/12/16 09:59 · Versie 10.0.1

  Wanneer er een update is geweest is opeens m'n agenda leeg. (Laatste op 10 dec) En kan het niet meer terug vinden. Wat gaat er mis?

 • Anton
  Anton
  10/12/16 13:35 · Versie 10.0.1

  App synchroniseert niet goed met mijn Outlook agenda. Op mijn computer en telefoon verschillende agenda inhoud. Heel vervelend! Wanneer komt hier een oplossing voor!

 • Alice
  Alice
  29/11/16 09:32 · Versie 9.7

  App synchroniseert niet goed met mijn Outlook agenda. Op mijn computer en telefoon verschillende agenda inhoud. Heel vervelend!

 • Sasja
  Sasja
  01/11/16 20:09 · Versie 9.7

  App synchroniseert niet meer met mn macbook, mn hele agenda loopt nou scheef, ZEER irritant. Wanneer komt hier een oplossing voor?

 • Marcel
  24/10/16 13:54 · Versie 9.7

  @Joris is jouw Week Calendar met iCloud gesynchroniseerd?

 • Joris
  Joris
  24/10/16 09:12 · Versie 9.7

  Opeens is mijn agenda leeg. Hoe kan dit? Of liever, hoe haal ik de oude gegevens van mijn agenda terug?

Meer reacties
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie