The Simpsons™: Tapped Out

The Simpsons™: Tapped Out

van Electronic Arts
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 24-07-2020
 • Gratis! · iOS 7.0 + · 83.2 MB · Versie 4.44.5
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.216)
4.5
Alle versies (3.216)
4.5

The Simpsons™: Tapped Out van Electronic Arts is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 7.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

DIT SPEL IS LEVENSVERPESTEND LEUK!
Van de schrijvers van The Simpsons: speel een stedenbouwspel dat je in staat stelt om je eigen versie van Springfield te creëren. Wanneer Homer per ongeluk een kernsmelting veroorzaakt, is het jouw taak om zijn troep op te ruimen.... eh, om hem te helpen alles te herbouwen!
Verzamel je favoriete personages
Help Homer te herenigen met zijn geliefden, Marge, Lisa, Maggie (en soms zelfs Bart). En zijn minder geliefden, zoals Ned Flanders. Vul Springfield met jouw favoriete personages, van barbezoekers (Barney Gumble) tot wijsneuzen (Dikke Tony). Voeg toe wie je wil, wij oordelen niet! Geef je personages een chique uitstraling met outfits zoals Bart de Waaghals en Lisa de hagedissenkoningin. En herleef scènes uit je favoriete afleveringen van The Simpsons!
Neem de leiding over jouw Springfield
Heb je geen controle over je eigen leven? Nu kan je in ieder geval de controle nemen over het leven van de inwoners van Springfield! Laat Apu belachelijk lang werken in de Kwik-E-Mart, laat Moe illegale dieren naar binnen smokkelen, of laat Homer de hele dag aan het zwembad liggen... dat laatste klinkt zo slecht nog niet.
Bouw je eigen Springfield
Vind je dat Homer het verdient om naast de kroeg van Moe te wonen? Of denk je dat de monorail nog wel een paar scherpe bochten kan verdragen? Of dat Krustyland 40% extra geweld en 40% minder gezondheidsinspecties nodig heeft? Dat kan je nu allemaal zelf regelen in je eigen Springfield! Bouw je stad uit tot aan de kust, stimuleer de bedrijvigheid met de prestigieuze winkels van Springfield Heights en geniet van het mooie uitzicht. En dit alles met slechts een paar tikken.

Ervaar unieke verhalen van de Simpsons
Bekijk exclusieve geanimeerde scènes en nieuwe hilarische verhalen van de schrijvers van The Simpsons. Je weet dat ze goed zijn, want ze schrijven voor The Simpsons! The Simpsons: Springfield is zó goed dat het je leven verpest!
Er is altijd wel iets nieuws voor je favoriete stad
Springfield staat dan misschien wel continu op het punt om vernietigd te worden, maar je hoeft je tenminste nooit te vervelen! Hou je leven spannend met monsterinvasies, op hol geslagen superhelden of de chaos van een van de "geweldige" ideeën van Homer. Er is altijd wel iets om op te tikken.

Vereist acceptatie van het privacy- en cookiebeleid en de gebruikersovereenkomst van EA.

Informatie voor The Simpsons™: Tapped Out is het laatst vergeleken op 7 aug. om 20:41. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar;
Soms/Milde horror-/angstthema’s;
Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld;
Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor;
Soms/Milde simulatie van het gokken.

Nieuw in versie 4.44.5

De Game Master is verslagen door de Monsters van Evergreen en teruggedreven naar de boosaardige harde schijf waaruit hij voortkwam! Wie weet waar ze door hebben gewonnen. Misschien was het de dubstep, hun piratenpraat, hun ruimtegymnastiek, of hun enige capabele volwassene: Professor Frink... een echt mysterie! Dus wat volgt er voor Springfield? Dat krijg je te horen zodra de ideeëntovenaar die we opgesloten houden in de kelder van EA het ons vertelt. Oeps, we hebben al te veel gezegd.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 1
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 2
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 3
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 4
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 5
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 1
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 2
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 3
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 4
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 5

Recensies

Land kopen

Help ,land is niet meer te koop ,moet nu wachten tot dat je een landenpunt krijgt .heb je na jaren bouwen een leuk dorp stopt het gewoon .ik ben dus klaar met het spel,er is geen stukje land meer over.

3 / 5  door Jappyp
04/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • WIL GRAAG BUREN
  WIL GRAAG BUREN
  07/04/15 21:24 · Versie 4.13.5

  WIL GRAAG MEER BUREN EN KOM DAGELIJKS ONLINE IK CHECK ALTIJD IEDEREEN ZIJN STAD
  ADD: nickderijke

 • WIL GRAAG BUREN
  WIL GRAAG BUREN
  07/04/15 21:22 · Versie 4.13.5

  Mooi

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie