oude pagination!1 Recensies: Stardom: Hollywood - AppWereld
Stardom: Hollywood

Stardom: Hollywood

van Glu Games Inc
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 11-10-2017
  • Gratis! · iOS 7.0 + · 133 MB · Versie 3.6.2
  • Top

    Leuk spel, je bent (als je genoeg speelt) snel bij C/B/A list. Jammer dat je zo lang moet wachten tot energie

    5 / 5  door Willingen · Versie: 3.6.0
    23/08/2015
  • Vrienden toevoegen

    Ik kan helaas geen vrienden toevoegen met geen enkele naam.
    Kan iemand mij daarbij helpen?
    Groetjes.

    5 / 5  door Gebruikersnaam Anne513 · Versie: 3.6.0
    08/07/2015
  • Crashes

    Game crashes when I want to customize my character, pls fix this I really want to play the game

    3 / 5  door Miss Berk · Versie: 3.6.0
    24/05/2015
  • Super spel

    Grappige dialogen, leuke stijl en veel mogelijkheden. Je blijft nieuwe dingen ontdekken, het is echt super tof

    5 / 5  door Els · Versie: 3.6.0
    14/05/2015
  • Loading problems

    Sometimes server can't connect. Too many Challenges at the same time. Further oke

    5 / 5  door Lilian Arnie A List · Versie: 3.6.0
    12/05/2015
  • Verslaving

    Ik ben nu helemaal verslaafd aan dit spel, ik wil alleen een andere agent ik vindt arnie lui

    5 / 5  door Xcharletbondx · Versie: 3.6.0
    16/03/2015
  • Super top

    Ik speel dit spel en dacht dat het saai was maar toen, toen was het zogenaamde liefde op. Het eerste gezicht

    5 / 5  door Hjytg · Versie: 3.6.0
    05/03/2015
  • Fun:)

    It's a really fun game, but a low point is the waiting time. It takes hours to get my energy back, but when I can go back to my shift it can be over already:/

    5 / 5  door Username Ren · Versie: 3.6.0
    23/01/2015
  • Niet duidelijk

    Ben hier naartoe gegaan omdat ik kim kardashian Hollywood een geweldig spel vind. Wou deze uitproberen, maar vind het echt bar onduidelijk. Ik kan sommige plaatsen niet vinden? Het enige wat wel leuk is dat je andere kleren hebt en kapsels, die zouden ze ook in kkh moeten hebben :)

    1 / 5  door Julia90s · Versie: 3.6.0
    17/10/2014
  • Loading

    Can't open my app, loading starts over and over again. I'm at the A list and this is not helping ... Please fix it.

    1 / 5  door Elly199412 · Versie: 3.6.0
    24/11/2014
  • Ugh

    So I really like this game BUT I'm like at the c-list and suddenly when I want to start the game it keeps staying on "loading" ... This is annoying cuz I put a lot of time in this :/

    3 / 5  door Anuradhax · Versie: 3.6.0
    24/11/2014
  • Stars don't add up..

    During the filming of my reality show when I click on the stars which I earned with actions, they don't add up to my total score. In this way I stay at one star which is very frustrating! Please fix this..

    1 / 5  door Iza The Cutest · Versie: 3.6.0
    24/11/2014
  • Nieuwe update is flut

    Sinds de nieuwe update blijft er een laadbalkje laden.. Bij 5,2% stopt ie en begint opnieuw vanaf 0. Élke keer. Nieuwe update om die bug te fixen is gewenst.

    1 / 5  door Victim of Lust · Versie: 3.5.0
    24/11/2014
  • Leuk spel

    Al tijdje op nr1 en had 132miljoen fans. Ging dus lekker. Naarmate ik verder kom raak ik ze kwijt... Nog steeds op 1 en nu nog maar 80mil... Grrr. Voor de rest is het een leuke tijdverdrijf ;-)

    5 / 5  door Tamaraa33 · Versie: 3.4.0
    24/11/2014
  • Stardom

    Het is een leuk spel, alleen het duurt wel lang voordat je het hebt uitgespeeld, vanaf lvl 16 ben je al #1 en het gaat tot lvl 32 ofz en films duren lang bijv van 24u of 48u dan gaan die sterren ook zo langzaam, en het duurt ook zo lang voor je een film mag doen bijv je moet 8u wachten.

    5 / 5  door Flying Inc · Versie: 3.4.0
    24/11/2014
  • Perfecto

    Ik vind deze spel echt leuk, je speelt als acteur en dan moet je soms acteren, daten, jouw eigen parfum creëeren enzo. Het verschilt per persoon.

    5 / 5  door Tocoolay · Versie: 3.4.0
    19/04/2014
  • Nice Game

    Super leuke game.. Speel dagelijks, als t mogelijk is.. Een echte aanrader.. Echter jammer dat nieuwe kleding kopen erg prijzig is, tevens n nieuw appartement eo woning erg duur!

    5 / 5  door Mama Gien · Versie: 3.1.0
    20/03/2014
  • Greatest game!

    It's an awesome game! It's easy to play and doesn't get old, you keep getting new quests. 5 stars for sure :)

    5 / 5  door Michel Jaarsma · Versie: 3.2.0
    10/03/2014
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie