Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

van FutureWhiz Media
  • iPad app: Alleen voor iPad
  • Laatst bijgewerkt: 30-12-2017
  • Gratis! · iOS 7.0 + · 91.7 MB · Versie 2.0.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (409)
4
Alle versies (409)
4

Squla Familiebordspel van FutureWhiz Media is een iPad app met iOS versie 7.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

*** 100% GRATIS *** Het Squla Familiebordspel is het leukste leerzame digitale bordspel van Nederland, speciaal voor gezinnen met kinderen. Elke speler speelt op zijn eigen niveau. Dus evenveel kans om te winnen!

Het Squla Familiebordspel is een leuk, leerzaam en gratis digitaal bordspel voor de hele familie, speciaal voor de iPad. Het Squla Familiebordspel is een kerstcadeautje van Squla, speciaal voor families met kinderen van 7-13 jaar om gezellig samen te spelen. Het spel kan met 2 tot 6 personen gespeeld worden.

Eigen niveau:
Een unieke eigenschap van het Squla Familiebordspel is de indeling in niveaus. Elke speler speelt op zijn eigen niveau, dus iedereen heeft evenveel kans om te winnen.

Er zijn vijf niveaus voor basisschoolleerlingen (groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8), drie niveaus voor brugklasleerlingen (vmbo-bk, vmbo-gt en havo/vwo). En er is ook een niveau voor ouders met de meest uitdagende vragen van Squla!

Echte lesstofvragen:
Het Squla bordspel bevat 2.400 hoogwaardige lesstofvragen, speciaal ontwikkeld door onderwijsexperts van Squla, het leukste en meest complete online oefenprogramma van Nederland.

Doel van het spel:
Het digitale bordspel bevat leerzame quizvragen, waarmee elke speler punten kan verdienen. Om de beurt beantwoorden de spelers één vraag. Wie na 10 beurten de meeste punten heeft, wint.

Het Speelbord:
Het speelbord bevat tegels in de kleuren geel, rood, groen, blauw en paars. De kleur van de tegel geeft de categorie van de quizvraag aan. Er zijn de volgende categorieën:

-Talen
-Spelling
-Rekenen
-Geschiedenis
-Aardrijkskunde.

Het spelverloop:
Als een speler aan de beurt is gooit deze met de dobbelsteen en kiest vervolgens een tegel. Op de tegel staat het aantal punten dat je kunt verdienen. Aan het begin van het spel hebben de tegels verschillende waardes tussen 1 en 8 punten, maar zodra een speler op een tegel is geweest, wordt deze 1 punt meer waard.

Bonuspunten:
Als je van elke kleur minimaal 1 vraag goed hebt beantwoord heb je een regenboogje verdiend. Daarmee krijg je 20 bonuspunten.

Einde van het spel:
Als iedere speler 10 vragen heeft beantwoord, eindigt het spel. De speler met de meeste punten heeft gewonnen!

Informatie voor Squla Familiebordspel is het laatst vergeleken op 16 apr om 18:48. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.0.2

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

Gelukkig nieuwjaar!

Schermafdrukken

  • Squla Familiebordspel iPad app afbeelding 1
  • Squla Familiebordspel iPad app afbeelding 2
  • Squla Familiebordspel iPad app afbeelding 3
Categorieën: Onderwijs, Games, Gezin, Gezin

Recensies

Leuk maar,....

Helaas past het spel zich niet in moeilijkheid aan, hoger dan havo-vwo heb je niet. En dat is voor sommige kinderen uit groep 7/8 geen uitdaging. Ook vaak fouten in het spel,( trouwens ook bij het gewone Squla) en wat is dat met elk woord een hoofdletter? Erg storend. Maar wel leuk om tussendoor even te doen en “battle” te hebben tussen kind en ouder

4 / 5  door Brikysa
17/02/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie