Soccer Manager 2019

Soccer Manager 2019

van Soccer Manager Ltd
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 18-03-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 273 MB · Versie 1.2.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (4)
4.5
Alle versies (100)
3.5

Soccer Manager 2019 van Soccer Manager Ltd is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Leid je favoriete team naar de overwinning in Soccer Manager 2019, een meeslepende voetbalmanagementsimulator. Beslis om tegen een topclub te spelen om jouw managementvaardigheden te testen tegen de beste of help een worstelend team uit een lagere divisie om te vechten voor glorie.

Kies uit meer dan 800 clubs uit 33 landen over de hele wereld, waaronder de belangrijkste Europese en Zuid-Amerikaanse competities. Dus heb je de kans om een van de grootste clubs van de wereld te managen.

Als manager heb je iets te zeggen over alle aspecten van jouw club van het plannen van trainingsessies, het ontwikkelen van de faciliteiten van de club, transfers, het selecteren van de ploegen en het kiezen van de teamtactiek.

KENMERKEN

Realistische managementervaring: contracteer je favoriete spelers of verdien een fortuin op de transfermarkt en manage je ploeg op economisch realistische wijze. Houd je ploeg tevreden tijdens contractonderhandelingen en domineer op het veld in de verbeterde competities en competitie-playoffs. Jouw succes zal je belonen met meer prestigieuze aanbiedingen voor een baan om je leidinggevende carrière verder te bevorderen.

Meeslepende ervaringen op de wedstrijddagen: zie hoe de actie zich voor je ontvouwt in een realistische 3D-omgeving. Analyseer de prestaties van je team terwijl je spelers hun individuele en teaminstructies uitvoeren. Reageer op je tegenstander door live tactische wijzigingen aan te brengen terwijl je het winnende doel najaagt.

Bouw aan je team op en naast het veld: scout nieuwe sterspelers, coach je spelers zodat ze de beste worden en koester het talent van de toekomst met de nieuwe en verbeterde faciliteiten.

Diepgaand trainingssysteem: je kunt nu de controle nemen over de training van je team, het selecteren van attributen waarmee je jouw spelers wilt verbeteren en hun algemene presataties in het veld wilt verbeteren.

Construeer het ultieme stadion: bouw een platform van wereldklasse waar jouw sterren kunnen stralen en voor je fans om jouw team naar de overwinning te juichen!

WAT IS ER NIEUW

* Bijgewerkte leagues en teams voor het seizoen 2018/2019.
* Meeslepende 3D-matchervaring.
* 3D-speler-modellen.
* Nouvelle Interface d'Utilisateur.
* Verbeterde baan aanbiedingen.
* Verbeterd en meer realistisch overdrachtssysteem
* Spelerscontracten

Dus bereid je voor op je nieuwe manager-carrière op Soccer Manager 2019

Informatie voor Soccer Manager 2019 is het laatst vergeleken op 26 mrt. om 10:18. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2.4

Verholpen problemen
Interface-correcties

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Soccer Manager 2019 iPad app afbeelding 1
 • Soccer Manager 2019 iPad app afbeelding 2
 • Soccer Manager 2019 iPad app afbeelding 3
 • Soccer Manager 2019 iPad app afbeelding 4
 • Soccer Manager 2019 iPad app afbeelding 5
 • Soccer Manager 2019 iPhone app afbeelding 1
 • Soccer Manager 2019 iPhone app afbeelding 2
 • Soccer Manager 2019 iPhone app afbeelding 3
 • Soccer Manager 2019 iPhone app afbeelding 4
 • Soccer Manager 2019 iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Sport, Games, Simulatie, Sport

Recensies

Changed my review because of improvements

I like the new update, but there are still some minor issues:

Leaderboard is not working, it doesnt see other friends it only shows me 20 times.

Maybe not a bug but still something i miss from 2018, is the resign option where you keep your manager points and can start over.

3 / 5  door Maaslander N L
24/01/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie