RTL Z mobile

RTL Z mobile

van RTL Nederland Interactief B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 23-05-2018
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 55.9 MB · Versie 1.7
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (9)
3
Alle versies (82)
4

RTL Z mobile van RTL Nederland Interactief B.V. is een iPhone app met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

RTL Z als dé plek voor nieuws, informatie en inspiratie voor ondernemende mensen. Business, not as usual. Met de RTL Z App bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste algemene nieuws en nieuws binnen de RTL Z-pijlers Business, Finance, Tech en Life. Met achtergrondverhalen en non-stop-updates van onze verslaggevers en redacteuren.
Meld je aan via Mijn RTL Z en ontvang updates van nieuwsverhalen die je volgt en onderwerpen die je interesseren, via berichten in je telefoon of mail. Met de RTL Z-App deel je interessante artikelen en opvallende TV-fragmenten gemakkelijk via mail en social media. Ook is het mogelijk om alle programma’s en de laatste nieuwsuitzendingen van RTL Z terug te kijken.

Informatie voor RTL Z mobile is het laatst vergeleken op 24 jun om 16:29. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.7

Privacy scherm gewijzigd

Schermafdrukken

  • RTL Z mobile iPhone app afbeelding 1
  • RTL Z mobile iPhone app afbeelding 2
  • RTL Z mobile iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Nieuws, Amusement

Recensies

iPhone top, iPad ruk

Op mijn iPhone werke deze app fantastisch, interessante nieuwsberichten ook, maar dat terzijde. Op de iPad is de app een teleurstelling. Gewoon een uitvergrootte telefoon app. Ziet er niet uit en werkt niet lekker.

5 / 5  door Martijn H
08/05/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie