My BMW

My BMW

van BMW GROUP
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 07-12-2020
  • Gratis! · iOS 12.0 + · 186 MB · Versie 1.2.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (446)
4.5
Alle versies (446)
4.5

My BMW van BMW GROUP is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Bedien uw BMW op afstand. De nieuwe My BMW App is de opvolger van de BMW Connected App. De My BMW App heeft een nieuw, modern design en intuĂŹtieve en eenvoudige bediening. Open en sluit portieren, vind uw BMW, check de status of plan een reis met de My BMW App.

Met de My BMW App kunt u:

- Uw AUTO bedienen: uw BMW op afstand bedienen, altijd verbonden - openen en sluiten van portieren, de climate control activeren en de status van uw BMW controleren, direct op uw smartphone.
- KAART-functies uitvoeren: de dichtsbijzijnde parkeerplaats, tank- of laadstation vinden en het adres direct naar het navigatiesysteem in uw BMW sturen.
- Uw PROFIEL bewerken: uw persoonlijke voorkeuren instellen en het laatste nieuws van BMW bekijken.

Ontdek de connectiviteit van BMW met de My BMW App:

CHECK DE STATUS VAN UW BMW EN KRIJG TOEGANG TOT UW AUTO OP AFSTAND
U checkt uw voertuigstatus eenvoudig, waar u ook bent. Zie in Ă©Ă©n oogopslag of 'Alles oke' is en bekijk de belangrijkste informatie zoals actieradius, locatie of een raam dat open staat. Uw autosleutel? Die is niet meer nodig. Dankzij de BMW Digital Key op uw smartphone, eenvoudig te delen met vrienden. (alleen voor Apple smartphones en modellen met Operating System 7) Haal ik mijn volgende bestemming? De My BMW App geeft u inzicht in de actuele laadstatus van uw volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW en maakt het plannen van laadstops eenvoudig, zo plant u makkelijk vooruit. De My BMW App zegt 'Alles oke' wanneer het oliepeil en de bandenspanning in orde zijn en uw BMW klaar voor vertrek is. Sluit de portieren of activeer de climate control met uw smartphone! Gebruik de My BMW App om de basisfuncties van uw BMW op afstande te bedienen. Het openen van de auto-tab in de app is voldoende. Vind uw BMW met uw smartphone. De app laat u op de kaart zien waar uw BMW zich bevindt.

PLAN UW VOLGENDE REIS
Of u nu gaat werken, op zakenreis gaat, op vakantie gaat of een weekendje weg, met de My BMW App heeft u altijd de beste navigatiefeatures bij de hand. Zo zorgt u dat u op tijd aankomt en kunt u ontspannen genieten van de reis in uw BMW. U kunt ook de kaart in de app gebruiken om in uw directe omgeving te zoeken of points of interest te vinden. Stuur uw bestemming vervolgens direct naar het navigatiesysteem van uw BMW. U kunt daarbij direct een parkeerplaats zoeken en de openingstijden en kosten checken. Wanneer u met een BMW Plug-in Hybride of volledige elektrische BMW rijdt heeft u bovendien altijd inzicht in de elektrische actieradius. En mocht u een laadstation nodig hebben, dan helpt de My BMW App om die eenvoudig te vinden.

ONTDEK MEER FEATURES...
Uw BMW altijd voorzien van de laatste softwarestand. De My BMW App informeert u wanneer er Remote Software Upgrades beschikbaar zijn voor uw BMW om te downloaden. Upgrades worden over-the-air geĂŻnstalleerd, net als het updaten van uw smartphone. (beschikbaar voor modellen met Operating System 7) Wanneer uw BMW toe is aan onderhoud, geeft de app u een seintje. U kunt vervolgens een dealer zoeken in de app, de openingstijden zien en direct een afspraak plannen bij de BMW dealer van uw voorkeur. In geval van pech onderweg kunt u met de My BMW App eenvoudig en snel contact opnemen met de BMW Service Centrale. Met BMW Points kunt u daarnaast punten sparen door elektrisch te rijden met uw BMW Plug-in Hybride (beschikbaar in NL / BE / DE / FR / AT / CH). Deze punten kunt u bijvoorbeeld verzilveren voor laadtegoed bij BMW Charging.

--------------------
Goed om te weten:
De My BMW app is geoptimaliseerd voor voertuigen die zijn gebouwd in 2014 en daarna. De beschikbaarheid van functies is afhankelijk van de ondersteuning door het voertuig en de geboekte ConnectedDrive diensten. Sommige features zoals de Digital Key en Remote Software Upgrade worden binnenkort aan de My BMW App toegevoegd maar kunnen vooralsnog in de BMW Connected App worden gebruikt. Houd u aan de vereisten en voorwaarden in het land waarin u bent.

Informatie voor My BMW is het laatst vergeleken op 23 jan. om 15:17. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2.1

We verbeteren voortdurend de gebruikerservaring van de My BMW App. Deze update bevat bugfixes.

Schermafdrukken

  • My BMW iPhone app afbeelding 1
  • My BMW iPhone app afbeelding 2
  • My BMW iPhone app afbeelding 3
  • My BMW iPhone app afbeelding 4
  • My BMW iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Navigatie

Recensies

Waarom?

Ik begrijp de overgang naar deze nieuwe app niet. De commando’s naar de Bmw zijjn net O traag als bij de oude connected app en de claxon functie is weg. Dus wat is de toegevoegde waarde?

2 / 5  door Sleurio
12/12/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie