Mercedes me Service

Mercedes me Service

van Mercedes-Benz AG
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 11-12-2020
  • Gratis! · iOS 12.0 + · 175 MB · Versie 1.6.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (106)
4.5
Alle versies (106)
4.5

Mercedes me Service van Mercedes-Benz AG is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

MERCEDES ME SERVICE-APP: ALLE FUNCTIES IN ÉÉN OOGOPSLAG

EEN AFSPRAAK MAKEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG. De Mercedes me Service-app herinnert u ruimschoots op tijd aan uw eerstvolgende afspraak bij de werkplaats. Met de app maakt u in slechts enkele stappen een afspraak bij uw Mercedes-Benz Partner voor een keuring/APK, een onderhoudsbeurt of iets anders op het gebied van service.

PROBLEEMLOOS CONTACT MET UW SERVICEPUNT. In de app kunt u snel en eenvoudig het dichtstbijzijnde Mercedes-Benz servicepunt bij u in de buurt opzoeken en het servicepunt van uw voorkeur instellen.

INDIVIDUELE AANBIEDINGEN. Voor het optimale onderhoud van uw Mercedes-Benz krijgt u via de Mercedes me Service-app een offerte op maat.

UITLEG BIJ UW VOERTUIG. Wilt u weten hoe u uw smartphone via Bluetooth met uw Mercedes-Benz verbindt of wilt u kleinere onderhoudswerkzaamheden liever zelf uitvoeren? In de Mercedes me Service-app vindt u allerlei informatieve en behulpzame 'how-to'-video's.

ALTIJD OP DE HOOGTE. In de Mercedes me Service-app kunt u waarschuwingslampjes en de betekenis ervan bekijken, samen met aanbevolen maatregelen.
BINNENKORT IN UW MERCEDES ME SERVICE-APP. De factuur voor de aan uw voertuig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden kunt u straks met uw smartphone betalen. De app verbindt u bovendien bij een ongeval of pech rechtstreeks met Mercedes-Benz.

Ontdek al het comfort van de nieuwe Mercedes me-app. U krijgt hiermee uitgebreide ondersteuning om uw mobiele leven flexibeler en gemakkelijker te maken.

Met de Mercedes me-app vormt uw smartphone de digitale verbinding met uw Mercedes-Benz. U hebt zicht op alle informatie en stuurt uw voertuig met een app aan. U kunt bijvoorbeeld de portieren openen en sluiten, onderweg een bestemming naar het navigatiesysteem van uw voertuig sturen of de status van uw Mercedes-Benz controleren.

Met de Mercedes me Store-app vergroot u uw mobiele mogelijkheden. Hiermee vindt en koopt u heel gemakkelijk innovatieve digitale producten die voor uw Mercedes-Benz beschikbaar zijn. Zo hebt u altijd zicht op de resterende looptijd van uw Mercedes me connect-services en 'on demand' uitrustingen en kunt u deze ook meteen met behulp van uw smartphone verlengen.

Informatie voor Mercedes me Service is het laatst vergeleken op 17 jan. om 05:13. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.6.2

Hartelijk dank dat je Mercedes me Service gebruikt.

Schermafdrukken

  • Mercedes me Service iPhone app afbeelding 1
  • Mercedes me Service iPhone app afbeelding 2
  • Mercedes me Service iPhone app afbeelding 3
  • Mercedes me Service iPhone app afbeelding 4
  • Mercedes me Service iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Lifestyle

Recensies

De app kan beter

Ik had voorheen een Audi en die hadden de optie om een parkeeractie te starten via de app en het leuke daarvan is dat ie de parkeeractie automatisch beindigt zodra je wegrijdt, erg handig voor mensen die de parkeeractie vergeten stop te zetten en zo hoef jij dit nooit zelf te doen.

3 / 5  door Mohammed Bouhotan
18/10/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie