MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

van Omroepvereniging MAX
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 20-02-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 142 MB · Versie 1.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1.179)
4.5
Alle versies (1.179)
4.5

MAX Geheugentrainer van Omroepvereniging MAX is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

MAX GEHEUGENTRAINER APP – ELKE DAG EEN FIT GEHEUGEN

Train je brein op een laagdrempelige manier met de gratis MAX Geheugentrainer app. Deze leuke én uitdagende app is gebaseerd op het populaire televisieprogramma van Omroep MAX en bevat o.a. het Boodschappenspel, Zoekplaatje en Letterregen.

De MAX Geheugentrainer app is de officiële applicatie voor tablet en smartphone bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX.

SPEEL DE LEUKSTE GEHEUGENSPELLEN

De app beschikt over 14 minispellen, verdeeld over de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Elk spel is voor iedereen makkelijk te leren en in drie verschillende niveaus te spelen.

Natuurlijk bevat de app het befaamde Boodschappenspel. Maar ook met andere populaire spellen uit het televisieprogramma kunt je aan de slag: het Zoekplaatje, het Correctiespel en Letterregen. En speciaal voor De MAX Geheugentrainer app is er nog een tiental extra hersenkrakers ontwikkeld: de Boodschappenteller, Wegwijs, het Sorteerspel de Woordzoeker, het Tegelspel, de Rekentegels, het Optelspel, Samenvoegen, Laag naar Hoog en het Anagrammenspel.

VERBETER JE CONCENTRATIE IN SLECHTS 10 MINUTEN PER DAG

De app bevat een dagelijkse test die spelers motiveert om op een leuke manier aan de conditie van het geheugen te werken.

De veelzijdige test, bestaande uit 5 stappen, is speciaal op het spelersniveau afgestemd. Door deze tienminutentest dagelijks te spelen kun je je concentratievermogen verbeteren.

Kortom: het ideale geheugensteuntje om de mentale fitheid in topconditie te krijgen én houden.

MEET EN VERGELIJK JE VOORTGANG

Spelers kunnen hun voortgang bijhouden of hun score per spel vergelijken met vrienden of leeftijdsgenoten. Ook zonder internetverbinding is de app te spelen, daardoor kan er altijd getraind worden.

HOUD DE APP IN DE GATEN

De MAX Geheugentrainer app wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe spellen. Zo wordt het trainen van het geheugen nooit saai!

MEER WETEN?

Heb je een vraag of opmerking over de app? Ga dan naar de website van MAX Geheugen-trainer. Hier kun je ook een vraag stellen of kijken of je vraag al is beantwoord bij de Veel gestelde vragen.

Informatie voor MAX Geheugentrainer is het laatst vergeleken op 24 mei om 21:10. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.4

Diverse kleine verbeteringen en crashoplossingen

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • MAX Geheugentrainer iPad app afbeelding 1
 • MAX Geheugentrainer iPad app afbeelding 2
 • MAX Geheugentrainer iPad app afbeelding 3
 • MAX Geheugentrainer iPad app afbeelding 4
 • MAX Geheugentrainer iPad app afbeelding 5
 • MAX Geheugentrainer iPhone app afbeelding 1
 • MAX Geheugentrainer iPhone app afbeelding 2
 • MAX Geheugentrainer iPhone app afbeelding 3
 • MAX Geheugentrainer iPhone app afbeelding 4
 • MAX Geheugentrainer iPhone app afbeelding 5

Recensies

Recensie

Mijn recensie (vind het eigenlijk raar dat je een recensie kan geven de makers dit ook kunnen verbeteren) is als volgt:
Ik vind dat de app een app moet zijn precies zoals het programma moet zijn. Ik snap dat de makers willen dat je op meerdere manieren je geheugen kan trainen, maar dit is niet MAX Geheugentrainer. Zo kunnen jullie beter een app maken: MAX Geheugentrainer Extra.
Daarnaast vind ik het raar dat je moet inloggen, want wat heeft dat met je geheugen te maken

4 / 5  door Fast Quin
23/03/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie