Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions

van Kabam Games, Inc.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 27-04-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 261 MB · Versie 27.0.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (10.344)
4.5
Alle versies (10.344)
4.5

Marvel Contest of Champions van Kabam Games, Inc. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

Zet je schrap voor spectaculaire een-tegen-een-gevechten met je favoriete Marvel-superhelden en -superschurken in de ultieme kosmische krachtmeting! Spider-Man, Iron Man, Wolverine en meer staan klaar om voor je te vechten! Stel een team samen en ga de strijd aan om de ultieme Marvel-kampioen te worden!

WELKOM BIJ DE KRACHTMETING:
Captain America vs. Iron Man! Hulk vs. Wolverine! Spider-Man vs. Deadpool! De grootste gevechten in de geschiedenis van Marvel in de palm van je hand! De hebberige Collector heeft je opgeroepen om een epische strijd te voeren tegen boosaardige schurken, waaronder Thanos, Kang the Conqueror en nog veel meer! Beleef de ultieme free-to-play vechtgame op je mobiele apparaat... Marvel Contest of Champions!

WERK SAMEN MET VRIENDEN:
• Sla de handen ineen met vrienden en andere Uitverkorenen om de sterkste alliantie te bouwen
• Bedenk strategieën met je alliantie en help ze om hun kampioenen op de been te houden
• Vecht naar de top in alliantie-evenementen en speel samen alliantie-missiereeksen op speciale missiekaarten om exclusieve alliantie-beloningen te verdienen
• Stel je alliantie op de proef door tegen allianties van over de hele wereld te strijden in alliantie-oorlogen!

BOUW JE ULTIEME TEAM KAMPIOENEN:
• Stel een machtig team helden en schurken samen (kies uit kampioenen als Iron Man, Hulk, Wolverine, Storm, Star-Lord, Gamora, Spider-Man, Deadpool, Magneto en Winter Soldier)
• Begin aan missies om Kang en Thanos te verslaan en neem het op tegen een mysterieuze nieuwe kosmische bedreiging om de totale ondergang van het Marvel-Universum tegen te gaan
• Verbeter de offensieve en defensieve kracht van je team met verschillende verbeteringen

VERZAMEL DE MACHTIGSTE SUPERHELDEN (EN SCHURKEN!):
• Verzamel, verbeter en beheer je team van helden en schurken om synergiebonussen te ontvangen op basis van teamgenoten en relaties uit de Marvel Comics-stripboeken
• Breng Black Panther en Storm samen of Cyclops en Wolverine voor bonussen, of stel een team samen van Guardians of the Galaxy voor een teamgenotenbonus
• Hoe sterker de kampioen, hoe beter hun eigenschappen, vaardigheden en superkrachten
• Er worden voortdurend nieuwe kampioenen toegevoegd aan de game!

MISSIES EN GEVECHTEN:
• Beleef een spannende verhaallijn in de klassieke Marvel-stijl
• Vecht tegen een breed scala aan helden en schurken in iconische locaties van over het Hele marvel-Universum, zoals Avengers Tower, Oscorp, de Kyln, Wakanda, het Ongetemde Land, Asgard, de S.H.I.E.L.D. Helicarrier en meer!
• Verken dynamische missiekaarten en stort je in een bloedstollende knokpartij met een besturing die speciaal ontworpen is voor mobiele apparaten

Vind ons leuk op Facebook: www.facebook.com/MarvelContestofChampions
Abonneer je op YouTube: www.youtube.com/MarvelChampions
Volg ons op Twitter: www.twitter.com/MarvelChampions
Volg ons op Instagram: www.instagram.com/marvelchampions
www.playcontestofchampions.com

GEBRUIKSVOORWAARDEN:
Lees deze Gebruiksvoorwaarden overeenkomst en onze Privacyverklaring zorgvuldig door voordat u van onze services gebruikmaakt, aangezien zij de verhouding tussen u en Kabam beheersen.

https://kabam.com/privacy-notice/?lang=nl
https://kabam.com/terms-of-service/?lang=nl

Informatie voor Marvel Contest of Champions is het laatst vergeleken op 31 mei om 10:46. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intens animatiegeweld of fictief geweld;
Soms/Mild realistisch geweld;
Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor.

Nieuw in versie 27.0.0

NIEUWE MISSIES EN EVENEMENTEN:

Black Widow: Morgenrood
Na de ondergang van het genootschap heeft BLACK WIDOW (DEADLY ORIGIN) de taak gekregen om een verloren hersenspoelingswapen te vinden en in handen te krijgen. Om haar missie te voltooien heeft Black Widow de hulp van RED GUARDIAN nodig, een voormalige medesovjet, een eervolle bondgenoot en een betrouwbare vriend. Maar onze helden zijn niet de enigen die achter de verloren technologie van het genootschap aanzitten. Een mysterieus meesterbrein heeft Taskmaster, de fotoreflectieve huurling, gehuurd om koste wat het kost te voorkomen dat Black Widow dit wapen vindt.

Het is een race door de Battlerealm, met nieuwe vijanden om te bevechten en oude bondgenootschappen om te testen in BLACK WIDOW: MORGENROOD.

Rode kloven
Er wordt contact met je opgenomen in naam van de Rode kamer-academie. Jouw missie, mocht je hem accepteren, omvat het verslaan van onze vijanden en het terugkrijgen van de door hen gestolen intel.

Verzamel intel en gebruik het om belonende kloven te betreden. Als je genoeg intel verzamelt kun je een dimensionele chronometer kopen, die je in staat stelt om uit bepaalde beloningen te kiezen!

OPGELOSTE BUGS EN VERBETERINGEN:

- CABLE - de reikwijdte van superkracht 1 is vergroot en een bug waardoor de aanval miste indien deze op maximale afstand afgevuurd werd is opgelost.
- THE CHAMPION - een bug waardoor zijn paardenstaart tijdens de overwinningsanimatie recht achteruit stak.
- ELSA BLOODSTONE - de reikwijdte van de ontwijkingscounter is vergroot om de bug waardoor de vaardigheid af en toe miste op te lossen.
- GUILLOTINE 2099 - de glijafstand tussen de 1e en 2e klap van superkracht 2 is verlengd, om te voorkomen dat de 3e aanval niet raakt.
- JUGGERNAUT - een bug waardoor het projectiel van superkracht 3 geen textuur had.
- KILLMONGER - een bug bij het knooppunt met kwetsbaarheid tegen Bloeding tijdens eindbaas Medusa van akte 6 hoofdstuk 3.1 waardoor Killmonger minder schade dan verwacht toebracht.
- MOLE MAN - de animatiesnelheid bij het verlaten van de grond aan het einde van superkracht 2 is versneld, om verwarring over dat hij tijdens het verlaten geraakt wordt te voorkomen. De duur van verdoving van de eerste klap van superkracht 1 is verlengd, wat voorkomt dat de tegenstander onder bepaalde omstandigheden halverwege de superkracht verdedigt.
- STORM (PYRAMID X) - de animatie van lichte aanval 2 is veranderd om de verbindingslocaties van de klap te verbeteren. De beschrijving van superkracht 2 Bliksemorkaan op de informatiepagina is bijgewerkt om aan te geven dat de krachtratio niet omgekeerd kan worden.
- TERRAX - een bug waardoor visuele effecten van zware rotsblokken blijven als hij tijdens een zware aanval onderbroken wordt.

Dit alles en meer! Bekijk de volledige lijst met uitzinnige updates op de MCoC-blog: playcontestofchampions.com/news

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Marvel Contest of Champions iPad app afbeelding 1
 • Marvel Contest of Champions iPad app afbeelding 2
 • Marvel Contest of Champions iPad app afbeelding 3
 • Marvel Contest of Champions iPad app afbeelding 4
 • Marvel Contest of Champions iPad app afbeelding 5
 • Marvel Contest of Champions iPhone app afbeelding 1
 • Marvel Contest of Champions iPhone app afbeelding 2
 • Marvel Contest of Champions iPhone app afbeelding 3
 • Marvel Contest of Champions iPhone app afbeelding 4
 • Marvel Contest of Champions iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Actie, Avontuur, Amusement

Recensies

Contest of Champions

This game is amazing to play it includes comic characters and the cinematic versions! I love it

5 / 5  door Fortnite Is Zwaar Bout
23/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie