Klik & Vertaal-Triplens

Klik & Vertaal-Triplens

van KITA BILGI TEKNOLOJILERI LIMITED SIRKETI
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 08-01-2021
  • Gratis! · iOS 10.3 + · 239 MB · Versie 2.2.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (407)
4
Alle versies (407)
4

Klik & Vertaal-Triplens van KITA BILGI TEKNOLOJILERI LIMITED SIRKETI is een iPhone app met iOS versie 10.3 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Reist u vaak naar het buitenland? Als dat het geval is, hebben we een goede assistentie-app voor u: Triplens

Triplens is een applicatie die is ontwikkeld om uw reiservaring te verbeteren. Zelfs als u de taal spreekt van het land waar u naar toe reist, kunt u bijvoorbeeld een onbekend voorwerp tegenkomen of zich het exacte equivalent van dat voorwerp in die vreemde taal wellicht niet meer herinneren. Triplens helpt in dergelijke situaties. Het enige wat u hoeft te doen, is een foto maken van het voorwerp waarvan u de betekenis niet kent nadat u de doeltaal hebt geselecteerd :)

Triplens is een geweldige assistent, ook voor vertalingen van tekst. U kunt in seconden pagina's van teksten vertalen naar de doeltaal.

ONTDEK MEER:

- Voorwerp-modus: Maak een foto of upload er een vanuit uw galerij. Triplens herkent het voorwerp en vertaalt het in elke gewenste taal. U kunt ook luisteren naar de uitspraak van de vertaling in de doeltaal.

- Tekst-modus: Maak een foto van een document met een of meerdere pagina's of upload een foto vanuit uw galerij. Triplens scant de tekst en vertaalt deze in elke gewenste taal.

ONTDEK TRIPLENS PREMIUM:

- De standaardversie van Triplens zal volstaan voor reizen in het buitenland van enkele dagen. Voor langere reizen kunt u de uitgebreide functies gebruiken van Triplens Premium!

Wij bieden een in-app aankoop aan voor de premium versie van Triplens en afhankelijk van het geselecteerde plan, krijgt u mogelijk ook een gratis proefperiode aangeboden. De kosten worden in rekening gebracht op uw iTunes-account en deze varieert van land tot land. U kunt het bedrag kunnen zien voordat u de aankoop voltooit. Abonnementen met in-app-aankopen worden vernieuwd volgens het verlengingsschema van het geselecteerde betalingsplan. Om automatische verlenging van het abonnement te beëindigen, moet u de optie voor automatische verlenging van het abonnement maximaal 24 uur voordat uw abonnement verloopt uitschakelen. U kunt uw automatische verlenging van het abonnement op elk gewenst moment annuleren via de instellingen van uw iTunes-account. Indien van toepassing verliezen de gedurende de gratis proefperiode verleende privileges die niet zijn gebruikt hun geldigheid op het moment dat de gebruiker een abonnement op de betreffende publicatie koopt.

Privacybeleid: https://triplens-af.kitabilgiapps.com/pages/privacy
Servicevoorwaarden: https://triplens-af.kitabilgiapps.com/pages/termsofuse

Informatie voor Klik & Vertaal-Triplens is het laatst vergeleken op 17 jan. om 05:04. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.2.0

Happy New Year!

Thank you for using Triplens. See what’s new:

- Add to Favorites: You are now able to add the translation of an image or text which you have taken a photo of to your favorites. Tap on the star icon on the result page, name the translation and save it. That’s all! You can easily access it at any time.

- We've made some performance improvements and minor bug fixes provide you with a better experience.

Schermafdrukken

  • Klik & Vertaal-Triplens iPhone app afbeelding 1
  • Klik & Vertaal-Triplens iPhone app afbeelding 2
  • Klik & Vertaal-Triplens iPhone app afbeelding 3
  • Klik & Vertaal-Triplens iPhone app afbeelding 4
  • Klik & Vertaal-Triplens iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Diensten, Reizen

Recensie

Opletten!

Vertaalapp is niet gratis, zodra je opbevestigdn klikt, start je abbonnement, is 7 dagen gratisAls je niet na 6 dagen opzecht loopt het abonnement automatisch door voor 9,99 euro per week!

3 / 5  door Eltwin
22/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie