Hart van Nederland

Hart van Nederland

van SBS Broadcasting
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 24-04-2017
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 50.5 MB · Versie 1.3.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (20)
2.5
Alle versies (63)
3.5

Hart van Nederland van SBS Broadcasting is een iPhone app met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Met de gratis app van Hart van Nederland ben je niet alleen de hele dag door op de hoogte van het laatste nieuws, maar krijg je ook de laatste weersverwachtingen van Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma. Bovendien weet je precies waar welke file staat, hoe lang ze zijn en waar er geflitst wordt: Hart van Nederland is speciaal voor deze app een unieke samenwerking met de Verkeers Informatie Dienst (VID) aangegaan.

Op de app van Hart van Nederland staan veel video’s, niet alleen met het laatste nieuws uit onze steden en dorpen, maar ook de meest opmerkelijke en best bekeken clips van die dag. Onze verslaggevers die door het hele land zitten, zorgen voor een constante stroom van video- en nieuwsupdates. Bovendien kun je met deze app in een paar klikken gemakkelijk zelf foto’s en video’s naar onze redactie sturen.

Informatie voor Hart van Nederland is het laatst vergeleken op 19 okt om 23:55. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.3.1

Bedankt voor het gebruik van de app! In deze versie hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor het gebruik nog beter wordt.
We stellen opmerkingen en tips voor verbeteringen op prijs.

Schermafdrukken

  • Hart van Nederland iPhone app afbeelding 1
  • Hart van Nederland iPhone app afbeelding 2
  • Hart van Nederland iPhone app afbeelding 3
  • Hart van Nederland iPhone app afbeelding 4
  • Hart van Nederland iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Nieuws

Recensies

Er kan wel wat bij

Ik word niet eens op de hoogte gehouden dat is best irritant en ik zou graag hart van Nederland terug willen kijken in de app dat kan nu alleen met de kijk app voor de rest is het prima

3 / 5  door Woutjeb
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie