Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles

Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles

van MobilePioneers
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Releasedatum: 16-08-2011
 • € 2.99 · Versie 2.9.16 · 25.1 MB · iOS 6.0 +
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (18)
3.0
Alle versies (504)
4.0

Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles van MobilePioneers is een iPhone app met iOS versie 6.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De nummer 1 Flits-verklikker op de iPhone. Uniek door onze wegherkenning. Je krijgt alleen een alert in jouw rijrichting!

- Alle FLITSPALEN
- Alle MOBIELE CONTROLES
- Alle TRAJECTCONTROLES
- Alle FILES
- ALERTS BIJ NADEREN CONTROLE

> Als gebruiker krijg je automatisch alerts indien je binnen een straal van bijvoorbeeld 500 meter van een flitspaal, trajectcontrole of mobiele controle komt. Op de snelweg worden alleen mobiele controles in jouw rijrichting gegeven.

> Flitsers.mobi heeft de meeste gebruikers van Nederland. De grootste mobiele flits-community van Nederland met 200.000 actieve gebruikers!

> Onze redactie bekijkt alle flitsmeldingen, dus altijd actueel!

> Maps weergave die meedraait in je rijrichting. Je kunt kiezen uit map, satelliet of hybride en je kunt tevens je eigen auto uitkiezen als icoon

> Dashboard met snelheidsmeter, gps-switch, wegnummer en hectometerpaal. De app weet precies waar je bent en dus ook of je een flits-controle nadert.

> Bespaar batterij; GPS is heel gemakkelijk aan en uit te zetten. Rechts onderin zie je altijd een GPS-bord dat aan en uit te zetten is.

> Twitter, Facebook, Hyves, SMS en email-integratie. Je kunt heel makkelijk delen via 5 templates.

MEER OVER ONZE DIENST
Dit is de app van de bekendste en drukst bezochte mobiele flitsers site van Nederland: Flitsers.mobi. Door onze 200.000 unieke Nederlandse gebruikers op alle verschillende mobiele platformen beschikken wij over de meest actuele flitsers-database. Onze redactie verwerkt alle meldingen. Elke gebruiker kan een flitser aanmelden, bevestigen en afmelden, waardoor een zeer actuele en up-to-date lijst ontstaat van de flitsers in Nederland. Ook de flitspalen database is actueel en bijgewerkt.

NAUWKEURIGHEID
Onze app weet via GPS precies op welke snelweg en bij welke hectometerpaal jij je bevindt, hierdoor kunnen we je op tijd waarschuwen voor flitscontroles.

MULTITASKING
De app werkt ook in de achtergrond indien je aan het bellen bent of bijvoorbeeld TomTom® aan hebt staan.

BELANGRIJK
Heb je vragen? Werkt er iets niet? Of is er wat anders? Mail ons op support@flitsapp.nl of tweet @FlitsApp. We zullen snel reageren!

Sluit je nu aan bij de grootste Flitsers-community van de Benelux via Facebook.com/Flitsers en Twitter.com/Flitsers

Informatie voor Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles is het laatst vergeleken op 31 aug om 17:13, aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.9.16

+ Fix voor het verkeerd vertonen van de kaart bij een flits-melding. Dank voor jullie feedback via support@flitsapp.nl

Op de hoogte blijven van het laatste flitsnieuws? Volg ons via Facebook.com/Flitsers

Schermafdrukken

 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 1
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 2
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 3
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 4
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 5
Prijsgeschiedenis
Prijs ligt onder het gemiddelde.Prijs is gelijk aan of ligt boven het gemiddelde.Te hoge prijs ten opzichte van het gemiddelde.
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar:
Laat weten wat u van deze app vindt:
 • Beoordeling:
  · versie 2.9.16 · door Sjonny1967

  Heeft me al veel boetes doen besparen! Perfecte app voor onderweg. Dagelijks in gebruik.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.16 · door Nitro N L

  De flitsinfo is compleet en actueel. Een van de fijne dingen aan deze app is dat je flitsers kan raadplegen zonder GPS. Dus gewoon een kloek lijstje flitsers voorgeschoteld krijgen en zelf in de gaten houden of je er eentje nadert. Zo wordt je accu niet onnodig belast. Echter besef wel dat als je de app op die manier gebruikt, je niet doorlopend flitsinfo ontvangt. Je moet dan zelf het scherm omlaag swipen om te verversen. Daarnaast is het ook zo dat de redactie niets doet met de meldingen die je doorgeeft! Meldingen van nieuwe flitsers en bevestigingen van bestaande flitsers worden niet verwerkt indien afkomstig van iPhones waarvan de GPS uit staat. Jammer, en ik begrijp niet waarom. 't Is maar dat je het weet!

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.16 · door B M Witje

  Ik gebruik de app dagelijks met een iPhone 4s en rijd 60.000km p/j. De app heeft me al vele boetes bespaard. Het is een gebruiksvriendelijke app met uitgebreide mogelijkheden om instellingen aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Kaart materiaal is prima. Gps is nauwkeurig. Lijstweergave is duidelijk en overzichtelijk. Helaas ook wat minpunten: het is meerdere keren voorgekomen dat ik een flitser spot, deze aanmeld en een bevestiging ontvang. Maar deze flitser wordt dan vervolgens niet aan de lijst toegevoegd, wat de flitsinfo niet geheel betrouwbaar maakt. Verder geven de makers van de app aan dat er rijrichting herkenning is waardoor je niet gealarmeerd wordt op flitsers die in de tegengestelde richting opgesteld staan. Dit geldt echter niet voor vaste flitspalen, wat best irritant is als je bijv. op de A9 bij Amstelveen/Badhoevedorp rijdt, want daar staan er nogal wat. Ik hoop dat de makers van deze app daar hun aandacht aan besteden, anders is de meerwaarde van deze (betaalde) app nihil in vergelijking met een gratis app als Flitsmeister.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.16 · door De Dv T

  Sinds een van de laatste versies weet de app niet meer waar ik ben, dus ik krijg ook geen alarm meldingen meer. Wel jammer, hopelijk wordt het snel opgelost. Ik gebruik een iPhone 4

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.14 · door Frank4633

  Sinds de laatste update krijg ik een heel ver uitgezoomd kaartje te zien bij een flitser melding. Voor de rest top!

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.13 · door Beagle Snoopy

  Mooie app. Alleen als je hem opstart vanuit landscape dan kan je niet scrollen. Je moet dan eerst weer de iPad draaien in de portrait stand en dan doet hij het wel in de landscape stand. Dit is jammer omdat hij bij mij in een houder zit in de auto. Ik hoop dat jullie dit verhelpen met een update. Voor de rest werkt hij echt perfect. Gr.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.12 · door V1nc3nt86

  Heeft altijd goed gewerkt maar crashed nu na de laatste update! Meer mensen last van toevallig?

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.12 · door Mbsnf5

  Gelukkig werkt ie weer met os 6
  File info zorgt echter voor overbodige info wat moet ik met groene lijn als er geen file is. Kaart is soms schokkerig
  Sta je hier overheen prima app.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.11 · door Rogier88

  Was altijd zeer tevreden over de app. Alleen sinds de update blijft de eerste melding zich om de paar seconde herhalen, houdt pas op nadat de app volledig is afgesloten.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.11 · door Suikerbuikje

  Was eerst top maar na de laatste up-date gaat er veel fout, loopt vast en geeft geen signaal bij een controle ps. Ook niet trillen .... En ja alles staat goed ingesteld ... Gebruik de app al zeker een jaar maar dit is wel jammer

 • Beoordeling:
  · versie 2.9.11 · door Suus123456

  Goeie app, heeft me al veel geld bespaart. Maar wanneer kunnen we de mobiele flitsers in België zien? Door dit gebrek 3 sterren, anders 4.

 • Beoordeling:
  · versie 2.9 · door Skoennie

  Ik krijg mijn kaart steeds ondersteboven , weet iemand hoe je dat kan oplossen? Is jammer, want voorheen een superapp!

 • Beoordeling:
  · versie 2.9 · door Roelandth

  Na de laatste update werkt de flitsers lijst niet meer. Alleen nog op de N0 op 0.0 een flitser terwijl de geluidsinfo wel 2 flitsers meldt. Wordt hopelijk snel gefixt. Andere tips. Rijrichting afhankelijke meldingen. Meldingen permanent kunnen verbergen. En van de trajectcontrole melding op de A2 klopt niets. Voor de rest (als hij het weer doet) prettige app.

 • Beoordeling:
  · versie 2.8 · door Ien101

  Helaas kan ik de app op mijn telefoon niet meer openen. Hij scheidt er meteen mee uit en sluit de app. Wel jammer want het was een geweldige app. Hopelijk komt er een nieuwe versie waardoor ik hem weer kan gebruiken!

 • Beoordeling:
  · versie 2.8 · door Pipoosmurf132

  App werkte prima voor ios6, maar nu stopt hij er steeds mee. Jammer zo. Ik hoop dat er snel een update komt. Die crashes zijn uiterst irritant op mijn iPad.

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door Teddy B M26

  De app werkt nog steeds niet zoals ie eerder deed met Google maps sinds iOS6 draait het lang niet meer zo soepel als eerder :(

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door The Jokernl

  Zeer matig , app van concurrentie werken beter.

  Ook nog niet de moeite genomen om te optimaliseren voor iPhone 5, ondanks recente update.

  Let ook niet op de vele fake recenties met 5 sterren....

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door Rapidocorsa

  Crash na op starten app
  Was voorheen top maar na de update
  Naar de maan
  Draai op iOS 5
  Graag oplossen

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door geefgewooneenbijnaam

  Teleurstellende app, werkt niet stabiel vwb alarmeringen (geen geluid) en het verlies van GPS. Tot de laatste update werkte de app zoals zou moeten dus tijd voor wat beters.

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door Edwin 6

  ik had een slechte recensie geschreven maar na de laatste update helemaal top !

  Ik zie weer een mooie wegenkaart ipv geel scherm

  Bedankt !

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door Mike Vink

  Gebruik deze app elke dag, nu +- een jaar. Denk dat ik 98% van de boetes voorkom. Goed bezig!

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door Juliette Bravo

  Vandaag de app weer gebruikt sinds twee weken maar ik krijg bv geen keuze auto er meer op bv ferrarie of zo hij blijft op de blauwe standaard stip staan.
  Kan dat aan de upgrade liggen van mij iPhone4s en iPad 2?
  Wellicht dat u mij wil antwoorden alvast dank daarvoor.
  Jacques

 • Beoordeling:
  · versie 2.7 · door janpieter1

  Na upgrade IO6 iPone4 probleem gemeld en met 1 dag verholpen
  App en service 5 star
  Janpieter1

Deel deze app op: