Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen

Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles

van MobilePioneers
 • iPhone: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst gewijzigd: 11-10-2013
 • € 2,69 · Versie 2.9.16 · 25.13 MB
iTunes Klantwaardering Huidige versie (15) 3.0 Alle versies (509) 4.0 Lees beoordelingen (34)

Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles van MobilePioneers is een iPhone app. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie.

De nummer 1 Flits-verklikker op de iPhone. Uniek door onze wegherkenning. Je krijgt alleen een alert in jouw rijrichting!

- Alle FLITSPALEN
- Alle MOBIELE CONTROLES
- Alle TRAJECTCONTROLES
- Alle FILES
- ALERTS BIJ NADEREN CONTROLE

> Als gebruiker krijg je automatisch alerts indien je binnen een straal van bijvoorbeeld 500 meter van een flitspaal, trajectcontrole of mobiele controle komt. Op de snelweg worden alleen mobiele controles in jouw rijrichting gegeven.

> Flitsers.mobi heeft de meeste gebruikers van Nederland. De grootste mobiele flits-community van Nederland met 200.000 actieve gebruikers!

> Onze redactie bekijkt alle flitsmeldingen, dus altijd actueel!

> Maps weergave die meedraait in je rijrichting. Je kunt kiezen uit map, satelliet of hybride en je kunt tevens je eigen auto uitkiezen als icoon

> Dashboard met snelheidsmeter, gps-switch, wegnummer en hectometerpaal. De app weet precies waar je bent en dus ook of je een flits-controle nadert.

> Bespaar batterij; GPS is heel gemakkelijk aan en uit te zetten. Rechts onderin zie je altijd een GPS-bord dat aan en uit te zetten is.

> Twitter, Facebook, Hyves, SMS en email-integratie. Je kunt heel makkelijk delen via 5 templates.

MEER OVER ONZE DIENST
Dit is de app van de bekendste en drukst bezochte mobiele flitsers site van Nederland: Flitsers.mobi. Door onze 200.000 unieke Nederlandse gebruikers op alle verschillende mobiele platformen beschikken wij over de meest actuele flitsers-database. Onze redactie verwerkt alle meldingen. Elke gebruiker kan een flitser aanmelden, bevestigen en afmelden, waardoor een zeer actuele en up-to-date lijst ontstaat van de flitsers in Nederland. Ook de flitspalen database is actueel en bijgewerkt.

NAUWKEURIGHEID
Onze app weet via GPS precies op welke snelweg en bij welke hectometerpaal jij je bevindt, hierdoor kunnen we je op tijd waarschuwen voor flitscontroles.

MULTITASKING
De app werkt ook in de achtergrond indien je aan het bellen bent of bijvoorbeeld TomTom® aan hebt staan.

BELANGRIJK
Heb je vragen? Werkt er iets niet? Of is er wat anders? Mail ons op support@flitsapp.nl of tweet @FlitsApp. We zullen snel reageren!

Sluit je nu aan bij de grootste Flitsers-community van de Benelux via Facebook.com/Flitsers en Twitter.com/Flitsers

Informatie voor Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles is het laatst vergeleken op 24 apr om 07:47. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps te downloaden.

Nieuw in versie 2.9.16

+ Fix voor het verkeerd vertonen van de kaart bij een flits-melding. Dank voor jullie feedback via support@flitsapp.nl

Op de hoogte blijven van het laatste flitsnieuws? Volg ons via Facebook.com/Flitsers

Schermafdrukken

 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 1
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 2
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 3
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 4
 • Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles iPhone app afbeelding 5
Stel een vraag of laat weten wat u van Flitsers > Alle Mobiele Flitsers, Flitspalen & Trajectcontroles vindt:
Naam
E-mail
Uw bericht
 • Beoordelingen (34)
 • 1 · · versie 2.9.16top

  De makers van deze flits app zouden zeer snel met een update moeten komen. Dat zijn ze de kopers verplicht! Een schande dat deze app nog steeds niet verbeterd is. Meldingen worden vandaag de dag niet aan de lijst toegevoegd. Zo heb je er niks aan. Ik ben overgestapt naar Flitsmeister, een app die wel updates krijgt en bovendien nog gratis is ook!

 • 1 · · versie 2.9.16top

  Werkte altijd perfect tot een paar weken geleden. Geeft nu een zeer beperkt overzicht van het aantal flitsers en is niet up to date. Moet nu eerst naar anwb of iets dergelijks om te kijken waar de rest van de flitsers staan. Deze morgen nog op het nieuws staan er 5 flitsers. Op deze app worden er 2 aangegeven. Jammer, heb dus niets meer aan deze app.

 • 1 · · versie 2.9.16top

  Was prima en snel. Laatste maanden niet meer. Meerdere eerste meldingen gedaan. Worden niet meer geplaatst. Niet kopen dus!

 • 1 · · versie 2.9.16top

  Gespotte flitser staat niet in de lijst dus deze gemeld, maar staat er 1.5 uur later nogsteeds niet bij, en 4 uur later nóg niet. Is niet de eerste keer.
  Kijk je vervolgens bij een andere app dan meld deze 24 flitsers in NL ipv de 6 die Flitsers meld.....

  Wel jammer want ik vindt deze app kwa lay-out wel mooi overzichtelijk.

 • 3 · · versie 2.9.16top

  Ik gebruik de app dagelijks met een iPhone 4s en rijd 60.000km p/j. De app heeft me al vele boetes bespaard. Het is een gebruiksvriendelijke app met uitgebreide mogelijkheden om instellingen aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Kaart materiaal is prima. Gps is nauwkeurig. Lijstweergave is duidelijk en overzichtelijk. Helaas ook wat minpunten: het is meerdere keren voorgekomen dat ik een flitser spot, deze aanmeld en een bevestiging ontvang. Maar deze flitser wordt dan vervolgens niet aan de lijst toegevoegd, wat de flitsinfo niet geheel betrouwbaar maakt. Verder geven de makers van de app aan dat er rijrichting herkenning is waardoor je niet gealarmeerd wordt op flitsers die in de tegengestelde richting opgesteld staan. Dit geldt echter niet voor vaste flitspalen, wat best irritant is als je bijv. op de A9 bij Amstelveen/Badhoevedorp rijdt, want daar staan er nogal wat. Ik hoop dat de makers van deze app daar hun aandacht aan besteden, anders is de meerwaarde van deze (betaalde) app nihil in vergelijking met een gratis app als Flitsmeister.

 • 1 · · versie 2.9.16top

  Waardeloos, vanochtend een flitser betrapt n360 groningen delfzijl en gemeld bia de app en na een half uur stond hij er nog niet bij. Flitsmaister had hem ondertussen wel erbij staan. Voortaan gebruik ik dus flitsmaister en nooit meer deze duffe slaap app!

 • 3 · · versie 2.9.16top

  Sinds een van de laatste versies weet de app niet meer waar ik ben, dus ik krijg ook geen alarm meldingen meer. Wel jammer, hopelijk wordt het snel opgelost. Ik gebruik een iPhone 4

 • 1 · · versie 2.9.16top

  Deze app had goed kunnen werken, echter is de data incompleet. Deze week weer geflitst op de A28 terwijl de app actief was. Deze app draait alleen op input van gebruikers en dat is onvoldoende om erop te kunnen vertrouwen! Let dus op! Je kunt beter gebruik maken van andere kanalen, daar is de informatievoorziening beter. Zolang deze app niet alle data verzameld geen eens 1 ster waard, bij toevoeging ervan, gelijk 5 sterren want technisch is de app wel goed.....

 • 4 · · versie 2.9.14top

  Sinds de laatste update krijg ik een heel ver uitgezoomd kaartje te zien bij een flitser melding. Voor de rest top!

 • 5 · · versie 2.9.13top

  Mooie app. Alleen als je hem opstart vanuit landscape dan kan je niet scrollen. Je moet dan eerst weer de iPad draaien in de portrait stand en dan doet hij het wel in de landscape stand. Dit is jammer omdat hij bij mij in een houder zit in de auto. Ik hoop dat jullie dit verhelpen met een update. Voor de rest werkt hij echt perfect. Gr.

 • 3 · · versie 2.9.12top

  Heeft altijd goed gewerkt maar crashed nu na de laatste update! Meer mensen last van toevallig?

 • 3 · · versie 2.9.12top

  Gelukkig werkt ie weer met os 6
  File info zorgt echter voor overbodige info wat moet ik met groene lijn als er geen file is. Kaart is soms schokkerig
  Sta je hier overheen prima app.

 • 1 · · versie 2.9.11top

  Sinds de laatste updates komen niet alle meldingen meer goed door, soms wel soms niet. Jammer maar ben overgestapt op flitsmeister is veel betrouwbaarder gebleken.

 • 3 · · versie 2.9.11top

  Was altijd zeer tevreden over de app. Alleen sinds de update blijft de eerste melding zich om de paar seconde herhalen, houdt pas op nadat de app volledig is afgesloten.

 • 2 · · versie 2.9.11top

  Was eerst top maar na de laatste up-date gaat er veel fout, loopt vast en geeft geen signaal bij een controle ps. Ook niet trillen .... En ja alles staat goed ingesteld ... Gebruik de app al zeker een jaar maar dit is wel jammer

 • 1 · · versie 2.9.11top

  Loopt heel, heel vaak vast, zoemt sledes verder uit, uiteindelijk zit je op euro nivo te kijken.

  Niet kopen!

 • 1 · · versie 2.9.11top

  Laatste update zou bugs verhelpen waardoor hij niet meer zou crashen.
  Nou hij crashed nu helemaal op IOS 4.3 drama

 • 3 · · versie 2.9.11top

  Goeie app, heeft me al veel geld bespaart. Maar wanneer kunnen we de mobiele flitsers in België zien? Door dit gebrek 3 sterren, anders 4.

 • 1 · · versie 2.9.1top

  Totaal onbetrouwbaar geworden sinds Google maps niet meer gebruikt wordt ( vanaf ios6) crashed om de paar minuten, ga op zoek naar andere app

 • 3 · · versie 2.9top

  Ik krijg mijn kaart steeds ondersteboven , weet iemand hoe je dat kan oplossen? Is jammer, want voorheen een superapp!

 • 3 · · versie 2.9top

  Na de laatste update werkt de flitsers lijst niet meer. Alleen nog op de N0 op 0.0 een flitser terwijl de geluidsinfo wel 2 flitsers meldt. Wordt hopelijk snel gefixt. Andere tips. Rijrichting afhankelijke meldingen. Meldingen permanent kunnen verbergen. En van de trajectcontrole melding op de A2 klopt niets. Voor de rest (als hij het weer doet) prettige app.

 • 3 · · versie 2.8top

  Helaas kan ik de app op mijn telefoon niet meer openen. Hij scheidt er meteen mee uit en sluit de app. Wel jammer want het was een geweldige app. Hopelijk komt er een nieuwe versie waardoor ik hem weer kan gebruiken!

 • 2 · · versie 2.8top

  App werkte prima voor ios6, maar nu stopt hij er steeds mee. Jammer zo. Ik hoop dat er snel een update komt. Die crashes zijn uiterst irritant op mijn iPad.

 • 2 · · versie 2.7top

  De app werkt nog steeds niet zoals ie eerder deed met Google maps sinds iOS6 draait het lang niet meer zo soepel als eerder :(

 • 2 · · versie 2.7top

  Zeer matig , app van concurrentie werken beter.

  Ook nog niet de moeite genomen om te optimaliseren voor iPhone 5, ondanks recente update.

  Let ook niet op de vele fake recenties met 5 sterren....

 • 1 · · versie 2.7top

  Stuur tot 2 keer toe van verschillende id een melding van een mobiele flitser en word NIET op gereageerd,de hele dag gestaan! Jammer!

 • 5 · · versie 2.7top

  Crash na op starten app
  Was voorheen top maar na de update
  Naar de maan
  Draai op iOS 5
  Graag oplossen

 • 1 · · versie 2.7top

  Deze update heeft kort gewerkt, maar crashes zodra het bij het beginscherm nieuwe informatie probeert binnen te halen. Werkt nu niet met iOS 6 op iPhone 4.

 • 1 · · versie 2.7top

  Los van het feit of dat deze app goed werkt of niet, ben ik van mening dat ik onnodig heb betaald voor deze app. Er staat namelijk een "GRATIS "light versie in de AppStore !
  Ik kan hier zelf geen verschil aan vinden met de betaalde versie. Als inderdaad blijkt dat er geen wezenlijke verschillen zijn met de light versie dan voel ik mij op z'n minst belazerd en verwacht ik een terug storting van mijn betaling. Graag een antwoord.

 • 2 · · versie 2.7top

  Teleurstellende app, werkt niet stabiel vwb alarmeringen (geen geluid) en het verlies van GPS. Tot de laatste update werkte de app zoals zou moeten dus tijd voor wat beters.

 • 5 · · versie 2.7top

  ik had een slechte recensie geschreven maar na de laatste update helemaal top !

  Ik zie weer een mooie wegenkaart ipv geel scherm

  Bedankt !

 • 5 · · versie 2.7top

  Gebruik deze app elke dag, nu +- een jaar. Denk dat ik 98% van de boetes voorkom. Goed bezig!

 • 5 · · versie 2.7top

  Vandaag de app weer gebruikt sinds twee weken maar ik krijg bv geen keuze auto er meer op bv ferrarie of zo hij blijft op de blauwe standaard stip staan.
  Kan dat aan de upgrade liggen van mij iPhone4s en iPad 2?
  Wellicht dat u mij wil antwoorden alvast dank daarvoor.
  Jacques

 • 5 · · versie 2.7top

  Na upgrade IO6 iPone4 probleem gemeld en met 1 dag verholpen
  App en service 5 star
  Janpieter1

Sluiten

AppWereld maakt gebruikt van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar automatisch mee akkoord.

Accepteer Meer informatie