De Slimste Mens

De Slimste Mens

van KRO-NCRV
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-02-2018
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 75.1 MB · Versie 4.1.3.
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (72)
4
Alle versies (8.719)
4

De Slimste Mens van KRO-NCRV is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.

Wil je graag de geluidsmeldingen uitzetten, maar wel de notificaties blijven ontvangen? Dit is niet in de app aan te passen, maar wel in de instellingen van je telefoon. Zoek bij instellingen naar De slimste mens app. Hier vind je onder meldingen een optie om het geluid uit te zetten.

Nieuw: Achievements!

In De Slimste Mens app worden nu achievements bijgehouden. Ga tot het maximale en krijg een beloning voor de uitzonderlijke prestaties die je levert! Door het spel heen kan je onverwachts brons, zilver of goud behalen. Win je vaak achter elkaar een multiplayer spel? Speel je de 3-6-9 ronde foutloos? Of win je een spel met een groot tijdsverschil? Dit wordt nu voor je bijgehouden zodat jij kan zien of je een echte sterspeler bent.

Onaantastbaar: Win een aantal multiplayer spellen op een rij3 maal 3 is 9: Speel de ‘3-6-9’ ronde foutloosFotofinish: Win een spel met een verschil van een bepaald aantal seconden.

Daarnaast is de app vernieuwd met meer dan 1100 nieuwe vragen!

Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen. Beantwoord bij de singleplayer negen open vragen zo snel mogelijk en haal de hoogste score. Bij vraag 3, 6 en 9 is het erop of eronder. Bij een goed antwoord scoor je veel bonuspunten, maar bij een fout antwoord of passen is het spel voorbij en eindig je met 0 punten. Ben je wel tot en met vraag 9 gekomen en haal je een hoge score? Dan verover je een plek in de highscorelijst! De speler met de hoogste score van de maand (of tijdens het tv-seizoen, van de week) maakt kans op de enige echte De Slimste mens-mok.

Daarnaast kun je ook nog steeds een potje tegen je eigen vrienden of een willekeurige slimmerik spelen. Laat je vrienden zien wat jij allemaal weet in de volgende rondes:

- 3-6-9 Ronde
- Open Deur Ronde
- Puzzel Ronde
- Ingelijst Ronde
- Finale

Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app.

Daag je vrienden of een willekeurige speler uit, verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door ervoor te zorgen dat zijn seconden als eerste op zijn! Maar let op: je kunt niet alleen seconden verdienen, maar er ook een hoop verliezen. Weet je iets minder dan je vriend? Met een paar slimme zetten kun je alsnog winnen. Wat is jouw tactiek?

Door de app te downloaden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden (http://www.kro-ncrv.nl/deslimstemens/370-11058-de-slimste-mens-app/370-11061-algemene-voorwaarden) van de NCRV.

Heb je nog vragen/opmerkingen/suggesties, mail dan naar deslimstemens@kro-ncrv.nl

Informatie voor De Slimste Mens is het laatst vergeleken op 28 mei om 02:53. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.1.3.

Kleine update in achievements.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • De Slimste Mens iPad app afbeelding 1
 • De Slimste Mens iPad app afbeelding 2
 • De Slimste Mens iPad app afbeelding 3
 • De Slimste Mens iPad app afbeelding 4
 • De Slimste Mens iPad app afbeelding 5
 • De Slimste Mens iPhone app afbeelding 1
 • De Slimste Mens iPhone app afbeelding 2
 • De Slimste Mens iPhone app afbeelding 3
 • De Slimste Mens iPhone app afbeelding 4
 • De Slimste Mens iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement, Trivia, Games, Games

Recensies

Leuk spel!

Leuk om je eigen kennis en die van anderen te testen. Maar mag de chatfunctie svp. terug?! Als je met een onbekende speelt, kun je berichtjes achterlaten (bijv. waarom je even niet speelt als je op vakantie bent).

4 / 5  door Bessie
03/04/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Greetje
  Greetje
  22/01/18 14:52 · Versie 4.1.2

  Hier hetzelfde probleem bij het starten van nieuwe spellen: blijft hangen op 'uitnodiging verstuurd'.

 • Renchen
  Renchen
  21/01/18 15:33 · Versie 4.1.2

  Het is niet meer mogelijk om een nieuw spel te starten . De status blijft op 'uitnodiging verstuurd' hangen. Jammer!

 • Merie
  Merie
  11/01/17 21:25 · Versie 4.0.4

  Single player is stom. Alleen 3-6-9 en als je past meteen af. Verder heel veel storingen. Vooral s'avonds als het wel druk is.

 • Hildehilde
  Hildehilde
  26/10/16 13:56 · Versie 4.0.3

  Hallo, het spel is super leuk en tof maar in vorige editie was een commentaarlijntje voorzien en nu niet meer. Ik mis het wel, het maakte het spel nog extra leuk en spannend

 • Jane
  Jane
  02/09/16 12:55 · Versie 4.0.0

  Ik kan de spelletjes van single player niet verwijderen.
  Omdat ik graag oefen en dus iedere keer op 'opnieuw' druk, is de lijst heel lang geworden.
  Helaas kan ik ze niet verwijderen zoals ik de andere spelletjes wél kan verwijderen, nl door aan t klikken en dan op 'verwijderen' te drukken.
  Helaas verschijnt er nergens 'verwijderen'
  Hoe kan ik dat oplossen?

 • Judith
  12/10/15 11:57 · Versie 3.2.0

  Hoe verwijder je uit je statistieken (dus niet de gespeelde spellen) de gespeelde spellen? Die lijst wordt zo groot met allemaal mensen waar ik niet meer tegen speel.

  En hoe verwijder je je vrienden bij instellingen? Als ik er nu op druk krijgt die gelijk een uitnodiging.

 • Jan
  Jan
  13/05/15 22:48 · Versie 3.1.2

  Sinds de nieuwste update start de app erg langzaam op. Dat triggered een foutmelding met de opmerking De Slimste Mens is gesopt; rapport; ok. Op de achtergrond zie je vervolgens de app draaien, maar je kunt er niet bij ..
  En dit probleem is blijkens de fora al meer dan een jaar bekend, aar men doet er niets aan. Niet echt klant-vriendelijk

 • Marcel
  20/08/12 18:54

  Ik kan hier niet echt mee helpen, heb het zojuist op mijn iPad geprobeerd en het werkte perfect.
  Probeer eens op de Slimste mens pagina uw fout te vermelden en/of vragen om een oplossing. Inlog fouten zijn kennelijk bekend, gezien het in het rijtje staat.

 • Jean-Antoine Sanchez
  Jean-Antoine Sanchez
  19/08/12 13:51

  Ik wil het spel op mijn iPad spelen.
  Ik heb geregistreerd met mijn E-mail adres en een wactwoord. Maar ik krijg een login fout melding dat "de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord is onbekend". Na een 2de poging zou ik normaliter een nieuw watchwoord kunnen aanvragen maar ik krijg de melding "user unknown". Ik kan niet verder. Kunt U me AUB helpen. Alvast bedankt.
  J.A. Sanchez

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie