Babbelbox: Digitaal Gastenboek

Babbelbox: Digitaal Gastenboek

van Duo nv
  • iPad app: Alleen voor iPad
  • Laatst bijgewerkt: 24-04-2017
  • € 12.99 · iOS 8.0 + · 28.1 MB · Versie 2.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
4
Alle versies (1)
4

Babbelbox: Digitaal Gastenboek van Duo nv is een iPad app met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Babbelbox maakt het mogelijk om zelf een origineel digitaal gastenboek te maken. Dankzij de hulp van een tablet en onze mobiele applicatie kunnen uw gasten gepersonaliseerde videoboodschappen en foto’s achterlaten op evenementen zoals verjaardagen, huwelijken, geboortes, zakelijke events, enz. Al deze opnames en foto’s kunnen dan achteraf opnieuw worden bekeken zodat u nooit iets hoeft te missen.

Het opnemen van een video of het nemen van een foto was nog nooit zo eenvoudig. Via de “start opname” knop kan de gebruiker snel een video opnemen en via de “neem foto” knop kan hij een leuke foto nemen. Die laatste kan hij voorzien van verschillende attributen zoals slingers, hoeden, snorren, enz. Eenmaal op de knop geduwd zal er een opname starten of een foto genomen worden na drie seconden. In die tussentijd krijgt de gebruiker een aftelklok te zien op het scherm. De video opname zal automatisch stoppen indien de vooraf ingestelde maximum lengte bereikt is of manueel door de gebruiker zelf. Toch niet tevreden over het resultaat? Via de “opnieuw” knop kan je eenvoudig een nieuwe opname of foto nemen tot je uiteindelijk tevreden bent met het resultaat dat zal opgeslagen worden op de tablet.

Babbelbox, om nooit meer te vergeten!

Informatie voor Babbelbox: Digitaal Gastenboek is het laatst vergeleken op 23 jan. om 16:07. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.4

* Gasten kunnen vanaf nu ook foto's en gifs naar zichzelf doormailen.
* Het is nu ook mogelijk om bestanden te backuppen naar iCloud.
* Optimalisaties en kleine aanpassingen.

Schermafdrukken

  • Babbelbox: Digitaal Gastenboek iPad app afbeelding 1
  • Babbelbox: Digitaal Gastenboek iPad app afbeelding 2
  • Babbelbox: Digitaal Gastenboek iPad app afbeelding 3
  • Babbelbox: Digitaal Gastenboek iPad app afbeelding 4
Categorieën: Amusement, Foto en video

Prijsgeschiedenis

12.9911.99

Recensies

Mooi, maar wel in spiegelbeeld

Simpele, mooie app. Iedereen snapt gelijk wat 'ie moet doen om een filmpje te maken. Maar... Als je de app gebruikt met de frontside (selfie) camera van de iPad (en dat wil je), dan bewaart 'ie de filmpjes in spiegelbeeld. Die bug moeten de makers er echt nog even uithalen!

3 / 5  door Kees
06/08/2016
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie